Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 11.11.2016

Danas se obeležava Dan primirja

Pirotske vesti 11.11.2016
​Dan kapitulacije Nemačke u Prvom svetskom ratu je državni praznik u Republici Srbiji koji se obeležava 11. novembra. Ovaj datum podseća na dan kada su, 11. novembra 1918. godine u železničkom vagonu u Kompijenu, sile Antante potpisale primirje sa… »

Košarkaši gostuju u Boljevcu

Pirotske vesti 11.11.2016
Košarkaši Pirota gostuju ovog vikenda ekipi Rtnja iz Boljevca. Reč je o neugodnom protivniku, ekipi koja igra izuzetno dobro na domaćem terenu. U KK Pirot kažu da je atmosfera u timu odlična uprkos porazu od Zlatibora na domaćem terenu. Meč se… »

Vaterpolisti iz Valjeva na pripremama u Zatvorenom bazenu u Pirotu

Pirotske vesti 11.11.2016
​Od petka na pripremama u Pirotu boravi dvadesetak mladih vaterpolista Vaterpolo kluba Valis iz Valjeva. Kako je Pirotskim vestima kazao trener Vaterpolo kluba Pirot Predrag Tošić, vaterpolisti iz Valjeva će do nedelje biti u Pirotu na mini… »

Legende Radničkog na okupu, igrali protiv Sloge iz Petrovca

Pirotske vesti 11.11.2016
Legende pirotskog Radničkog Dragan Stanković, Zoran Stojanović, Saša Sokolov, Danđi, Nenad Jončić i mnogi drugi nekadašnji legendarni prvotimci Belih danas su se okupili u Pirotu kako bi na stadionu kraj Nišave odigrali revijalnu utakmicu protiv… »

Prelep dan za uživanje na Keju pored Nišave – foto

Pirotske vesti 11.11.2016
Prelepo vreme izmamilo je veliki broj Piroćanaca na prelepi Kej pored Nišave. Registracija na rate bez čekova i bez kamate. Uz svaku registraciju poklon. Tržni centar Nišavski odred 2.… »

Akcija: Platiš jedno, dobiješ dva letovanja

Pirotske vesti 11.11.2016
Vreme jeste hladno i zima je pred nema ali dobri aranžmani po veoma pristupačnim cenama se kupuju upravo sada, poručuju iz Turističke agencije Globus iz Pirota. Akcije koje su trenutno aktuelne: AKCIJA – PLATIŠ JEDNO , DOBIJEŠ DVA LETOVANJA!!! Svi… »

Đaci učili o kompostiranju

Pirotske vesti 11.11.2016
U OŠ “8. septembar” održana je deveta radionica projekta „Green classroom“ na temu „Kompostiranje“. Radionicu je održala učiteljica Slobodanka Ćirić u odeljenju III-2. Uz Powerpoint prezentaciju učenici su na času isprobali proces… »

U donošenje važnih odluka uključeni i građani

Pirotske vesti 10.11.2016
Lokalna samouprava u Pirotu već drugu godinu deo je projekta koji za cilj ima maksimalno moguće uključivanje građana u donošenju važnih odluka o budžetu. Po rečima Tatjane Aleksić, iz Gradske uprave Pirot, interesovanje građana je bilo ogromno… »