Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 11.11.2016

Otvorena izložba „Vojvoda Petar Bojović znamenja slave i časti“

Ritam grada Kg 11.11.2016
U Konaku kneza Mihaila, Narodnog muzeja u Kragujevcu, u prisustvu brojnih gostiju, predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, otvorio je izložbu „Vojvoda Petar Bojović – znamenja slave i časti“. Postavku čine odlikovanja jednog od najvećih… »

Danas izmenjen red vožnje

Ritam grada Kg 11.11.2016
Zbog državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, danas će vozila u gradskom i prigradskom prevozu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državne praznike.… »

Školica sporta SK “Foka” – sport kroz igru

Ritam grada Kg 11.11.2016
Duže od decenije mnogi mališani u Kragujevcu prve sportske korake naprave u školici sporta SK “Foka”. U sali Politehničke škole sadašnji članovi pokazali su šta su naučili i pozvali drugare da im se pridruže i, kroz igru, upoznaju uzbudljiv… »

„Holivud“ uzeo ideju Kragujevčaninu

Ritam grada Kg 11.11.2016
Marko Stamatović je kragujevački fotograf i dizajner, master grafičkog dizajna kome je glavna oblast delovanja dokumentarna i umetnička fotografija. Fotografijom se bavi od svoje 8 godine, ali aktivno i profesionalno bavljenje fotografijom je počeo… »

Ekipa filma „Vojna akademija 3“ večeras u bioskopu

Ritam grada Kg 11.11.2016
Specijalna projekcija novog nastavka serijala „Vojna akademija 3: Novi početak“ održaće se večeras, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20.30 časova. Tim povodom, posetioce bioskopa će po završetku projekcije pozdraviti deo… »

Promocija knjiga „Priče o gospođi Kon“

Ritam grada Kg 11.11.2016
Sutra od 19 časova, u Kontakt galeriji SKC-a, biće predstavljena knjiga „Priče o gospođi Kon“, autora Aleksandra Šurbatovića. Kontakt je srce kojim pulsira pesnički svet Aleksandra Šurbatovića. Bilo da se radi o stalnom mimoilaženju… »

Vaterpolisti Radničkog započinju sezonu

Ritam grada Kg 11.11.2016
U premijernoj utakmici nove sezone Prve B lige Srbije, grupa „Jug“, vaterpolisti KVK Radničkog dočekuju beogradski Singidunum, večeras od 21 sat, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“. Kragujevački tim sačinjen je uglavnom od… »