Izvor: RTV/Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Petrović: Dikić ne priznaje krivicu

RTV 11.11.2016
PODGORICA - Milan Petrović, advokat penzionisanog generala i bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića, koji se nalazi u pritvoru u Crnoj Gori pod sumnjom da je organizovao terorističke napade u toj državi tokom izborne noći, negirao je da… »

Odžaci: Ubistvo u kafanskoj tuči

RTV 11.11.2016
ODŽACI - U Odžacima je sinoć posle kafanske tuče ubijen N.G. Sve je počelo bezazlenom kafanskom svađom posle ponoći oko cigarete koju je M.P. ( 1967.) lice sa debelim policijskim dosijeom, tražio od od N.G. iz Odžaka. Očevidci kažu da je svađa… »

Crna Gora izručila Zorana Vukotića Prištini

RTV 11.11.2016
BEOGRAD - Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu. Crnogorske vlasti su Vukotića… »

Kosovo:Prokrijumčarila 35 maloletnika u Evropu

RTV 11.11.2016
PRIŠTINA - Kosovska policija saopštila je danas da je uhapsila osam članova grupe koja je krijumčarila ljude u Zapadnu Evropu. Kako se navodi u saopštenju, oni su uhvaćeni u tri mesta na Kosovu - Đakovica, Peć i Gnjilane, prenose kosovski mediji… »

Priština: Pritvor do 30 dana sumnjičenima za terorizam

RTV 11.11.2016
PRIŠTINA - Kosovski sud odredio je danas pritvor do 30 dana sedmorici uhapšenih pod sumnjom da su povezani sa islamskim ekstremistima, kako ne bi pokušali da pobegnu, prenosi AP. Oni su osumnjičeni za veze sa takozvanom Islamskom državom (IS) u… »