Izvor: Studio B arhiva vesti 11.11.2016

Umro Leonard Koen

Studio B 11.11.2016
Legendarni kanadski muzičar, pevač i pesnik Leonard Koen umro je u 82. godini. „Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je legendarni pesnik, kantautor i umetnik Leonard Koen preminuo. Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike“, objavljeno je… »

Dodik: Vreme je da prekinem komunikaciju sa Izetbegovićem

Studio B 11.11.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je vreme da prekine svaku komunikaciju sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem iako, kako je rekao, misli da je BiH neophodan snažan jedinstven politički faktor… »

Dikićev advokat negira da on razmatra sporazum o priznanju krivice

Studio B 11.11.2016
Branilac Bratislava Dikića, osumnjičenog za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori, advokat Milan Petrović saopštio je danas da njegov branjenik nije razmatrao potpisivanje sporazuma o priznanju krivice sa Tužilaštvom Crne Gore. „U toku je… »

Velike kiše izazvale poplavu u Rijeci

Studio B 11.11.2016
Kiša koja danas neprekidno pada u Rijeci izazvala je brojne probleme, a ulice su potpuno poplavljene. Iz mnogih uličnih šahtova voda kulja, a na društvenim mrežama pojavili su se brojni snimci i fotografije koje to pokazuju. Velike kiše izazvale su… »

Mali: Izgradnja fabrike Mei Ta simbol ekonomskog oporavka

Studio B 11.11.2016
Kinesko-francuska kompanija Mei Ta, koja pravi fabriku u Bariču za proizvodnju delova za automobile i motore kupiće još jednu parcelu od 17 hektara kako bi u drugoj fazi tog projekta mogla da napravi drugu fabriku, izjavio je gradonačelnik Beograda… »

Lekić: Skandalozno ponašanje predsednika Filipa Vujanovića

Studio B 11.11.2016
Lider opozicionog Demosa Miodrag Lekić sastao se danas sa šefom Delegacije EU u Podgorici Aivom Oravom i predočio mu da predsednik Crne Gore Filip Vujanović „skandalozno čašćava“ svoju partiju mandatarom iako nije još utvrđena parlamentarna… »

Uključena kompletna novogodišnja rasveta

Studio B 11.11.2016
Kompletna novogodišnja rasveta uključena je od sinoć u Beogradu, na 51 lokaciji, što je za 24 više nego prethodne godine. Direktor Beokom servisa Darko Glavaš je tokom obilaska lokacija na kojima je postavljeno novo praznično osvetljenje rekao… »

Slovenci uzdržani prema Trampu, mediji zabrinut

Studio B 11.11.2016
Slovenačka politika na pobedu Donalda Trampa reagovala je vrlo uzdržano, a vodeći mediji u toj državi, odakle je rodom buduća prva dama SAD Melanija, izražavaju zabrinutost da bi talas populizma mogao zahvatiti i Evropu, koja će biti ugrožena ako… »

Iskustvo stečeno u „Bg praksi” važno za razvoj karijere

Studio B 11.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je u Starom dvoru uručenju sertifikata polaznicima „Bg prakse” koji su obavili četvoromesečnu profesionalnu praksu u Upravi Beograda, Gradskom veću, javnim i komunalnim preduzećima, ustanovama… »

Grupa migranata krenula peške ka Hrvatskoj

Studio B 11.11.2016
Grupa migranata, uglavnom iz Avganistana i Pakistana, krenula je danas iz Beograda peške ka Hrvatskoj, u nadi da će preći granicu i ući u zemlju EU. Komesarijat: Migranti pogrešno informisani. Oni se kreću autoputem ka Zagrebu, u grupi od 150 do 200… »