Izvor: Studio B arhiva vesti 11.11.2016

Proširenje vodovodne mreže na Voždovcu

Studio B 11.11.2016
Gostujući u jutarnjem programu Studija B, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić između ostalog je govorio o rešavanju vodosnabdevanja na toj opštini. Savić je istakao da su zajedno sa građanima uradili 46 kilometara vodovodne mreže u… »

Prilika za mlade fudbalere Srbije

Studio B 11.11.2016
Generacija naših mladih fudbalera koja je osvajala titule na šampionatu Evrope 2013. za igrače do 18 godina i Sveta 2015. za devetnaestogodišnjake, imaće priliku da se nađe i na evropskom prvenstvu za igrače uzrasta do 21 godine. Plasirali su se u… »

Pesticidi u pojedinim dečjim kašicama i sokovima

Studio B 11.11.2016
Pojedine dečje kašice i sokovi „Juvitana“, koje proizvodi „Svislajon-Takovo“ povlače se sa rafova apoteka i prodavnica zbog povećanog sadržaja određenih pesticida. Kako je navedeno na sajtu Ministartsva zdravlja, postoji osnovana sumnja u… »

Boris Džonson predstavio svoju knjigu u centru Beograda

Studio B 11.11.2016
Boris Džonson, britanski ministar spoljnih poslova bio je gost knjižare „Geca Kon“ u centru Beograda gde je predstavio svoju knjigu „Faktor Čerčil kako je jedan čovek stvorio istoriju“ u izdanju kuće „Albion books“. Direktor izdavačke… »

Skupa greška „Njuzvika“

Studio B 11.11.2016
Američki magazin „Njuzvik“ napravio je grešku pošto je distibuirao izdanje na čijoj naslovnoj strani je vest o pobedi Hilari Klinton na predsedničkim izborima u SAD. Naime, Njuzvik je pripremio dve varijante izdanja. Jedno je bilo posvećeno… »

Putin odobrio „migove“ Srbiji

Studio B 11.11.2016
Novosti saznaju – Rusija nam ponudila borbenu tehniku. U paketu su šest aviona i oklopna vozila. Rusije Vladimir Putin odobrio je Srbiji isporuku šest „migova 29“ i kontingent oklopnih vozila – saznaju „Novosti“. Prema informacijama lista iz… »

Košarkaši Crvene zvezde zbog vremena „zarobljeni“ u Kazanju

Studio B 11.11.2016
Košarkaši Crvene zvezde ostali su „zarobljeni“ na aerodromu u Kazanju posle utakmice sa UNIKS-om u Evroligi, pošto su otkazani svi letovi zbog lošeg vremena. Ekspedicija crveno-belih više od osam sati čeka na aerodromu jer je zbog lošeg vremena… »