Izvor: Studio B/Balkan arhiva vesti 11.11.2016

Dodik: Vreme je da prekinem komunikaciju sa Izetbegovićem

Studio B 11.11.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je vreme da prekine svaku komunikaciju sa bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem iako, kako je rekao, misli da je BiH neophodan snažan jedinstven politički faktor… »

Dikićev advokat negira da on razmatra sporazum o priznanju krivice

Studio B 11.11.2016
Branilac Bratislava Dikića, osumnjičenog za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori, advokat Milan Petrović saopštio je danas da njegov branjenik nije razmatrao potpisivanje sporazuma o priznanju krivice sa Tužilaštvom Crne Gore. „U toku je… »

Velike kiše izazvale poplavu u Rijeci

Studio B 11.11.2016
Kiša koja danas neprekidno pada u Rijeci izazvala je brojne probleme, a ulice su potpuno poplavljene. Iz mnogih uličnih šahtova voda kulja, a na društvenim mrežama pojavili su se brojni snimci i fotografije koje to pokazuju. Velike kiše izazvale su… »

Lekić: Skandalozno ponašanje predsednika Filipa Vujanovića

Studio B 11.11.2016
Lider opozicionog Demosa Miodrag Lekić sastao se danas sa šefom Delegacije EU u Podgorici Aivom Oravom i predočio mu da predsednik Crne Gore Filip Vujanović „skandalozno čašćava“ svoju partiju mandatarom iako nije još utvrđena parlamentarna… »

Slovenci uzdržani prema Trampu, mediji zabrinut

Studio B 11.11.2016
Slovenačka politika na pobedu Donalda Trampa reagovala je vrlo uzdržano, a vodeći mediji u toj državi, odakle je rodom buduća prva dama SAD Melanija, izražavaju zabrinutost da bi talas populizma mogao zahvatiti i Evropu, koja će biti ugrožena ako… »

Protesti protiv pobede Trampa postaju nasilni

Studio B 11.11.2016
Demonstracije pokrenute u Oregonu u znak nezadovoljstva zbog izbora Donalda Trampa za novog predsednika SAD postale su nasilne i policija je uhapsila nekoliko osoba. Demonstranti su počeli da razbijaju prozore na objektima i da pale kontejnere, što… »

Opsežne mere bezbednosti pred meč Albanija-Izrael

Studio B 11.11.2016
Prestonica Albanije, Tirana, nalazi se pod jakom opsadom policijskh snaga zbog dolaska fudbalske reprezentacije Izraela, koja sutra igra protiv domaće selekcije u kvalifikacijama za Mundijal 2018. u Rusiji. IS planirala napad na utakmici u Skadru? Mere… »