Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 11.11.2016

Mali: Izgradnja fabrike Mei Ta simbol ekonomskog oporavka

Studio B 11.11.2016
Kinesko-francuska kompanija Mei Ta, koja pravi fabriku u Bariču za proizvodnju delova za automobile i motore kupiće još jednu parcelu od 17 hektara kako bi u drugoj fazi tog projekta mogla da napravi drugu fabriku, izjavio je gradonačelnik Beograda… »

Uključena kompletna novogodišnja rasveta

Studio B 11.11.2016
Kompletna novogodišnja rasveta uključena je od sinoć u Beogradu, na 51 lokaciji, što je za 24 više nego prethodne godine. Direktor Beokom servisa Darko Glavaš je tokom obilaska lokacija na kojima je postavljeno novo praznično osvetljenje rekao… »

Iskustvo stečeno u „Bg praksi” važno za razvoj karijere

Studio B 11.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je u Starom dvoru uručenju sertifikata polaznicima „Bg prakse” koji su obavili četvoromesečnu profesionalnu praksu u Upravi Beograda, Gradskom veću, javnim i komunalnim preduzećima, ustanovama… »

Zimska služba u pripravnosti zbog najave većih padavina

Studio B 11.11.2016
Iako je 15. novembar zvanično početak zimske sezone, ekipe JKP „Beograd put“ će od večeras biti u prvom stepenu pripravnosti, a pripremljena je dovoljna količina soli. Tokom noći očekuje se naoblačenje sa prvim snežnim padavinama, tokom jutra… »

Uskoro odluka o novoj lokaciji za buvljak

Studio B 11.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je najavio da će za nekoliko nedelja biti doneta odluka gde će biti premešten novobeogradski Buvljak tokom naredne godine, dodajući da ima više potencijalnih lokacija, a da je jedna od njih Blok 71. “Jeste… »

Kombank Arena obeležila desetogodišnjicu rada

Studio B 11.11.2016
KOMBANK Arena na današnji dan obeležava deset godina rada. Ovaj velelepni objekat građen je od 1991-e godine, a upotrebnu dozvolu dobio je u novembru 2006-te godine. Svečanom prijemu u areni prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Andreja… »

Proširenje vodovodne mreže na Voždovcu

Studio B 11.11.2016
Gostujući u jutarnjem programu Studija B, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić između ostalog je govorio o rešavanju vodosnabdevanja na toj opštini. Savić je istakao da su zajedno sa građanima uradili 46 kilometara vodovodne mreže u… »