Izvor: Studio B/Društvo arhiva vesti 11.11.2016

Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Studio B 11.11.2016
U celom svetu danas se obeležava međunarodni Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Velike Britanije Boris Džonson položili su vence na Groblju Komonvelta na Novom groblju u Beogradu… »

Euronews: Srbija postaje vodeća turistička destinacija na Balkanu

Studio B 11.11.2016
Srbija postaje vodeća turistička destinacija na Balkanu, ocenio je Euronews, najgledaniji informativni kanal u Evropi i najpraćenija multimedijalna platforma za gledaoce online. Euronews je na nedavnom sajmu turizma u Londonu intervjuisao direktorku… »

Amerikanci su glasali kao što Srbi uvek glasaju

Studio B 11.11.2016
Predsednik Komisije za žalbe Saveta za štampu i vlasnik portala ozonpress.net Stojan Marković izjavio je da pobeda Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD predstavlja rezultat osvete malog čoveka. Marković je u initervjuu za portal… »

Rekord u zameni zdravstvenih knjižica

Studio B 11.11.2016
Za zamenu postojećih zdravstvenih knjižica „zdravstvenim karticama“ u prva 24 sata prijavilo se preko E uprave više od 25.000 ljudi, što je do sada rekordan broj prijava za usluge građana koje ova uprava pruža. „Rekord su do sada držali… »

Pesticidi u pojedinim dečjim kašicama i sokovima

Studio B 11.11.2016
Pojedine dečje kašice i sokovi „Juvitana“, koje proizvodi „Svislajon-Takovo“ povlače se sa rafova apoteka i prodavnica zbog povećanog sadržaja određenih pesticida. Kako je navedeno na sajtu Ministartsva zdravlja, postoji osnovana sumnja u… »