Izvor: Svet arhiva vesti 11.11.2016

Ostali smo bez velikog pesnika: Preminuo je Leonard Koen

Svet 11.11.2016
Nekoliko meseci posle smrti njegove supruge i muze, preminuo je i legendarni kantautor Leonard Koen. On je umro u svom domu u noći između četvrtka i petka čime je svet izgubio jednog autentičnog i teško ponovljivog umetnika. Razlog smrti nije… »

Deo bogate Bouvijeve umetničke kolekcije prodat za 30 miliona dolara

Svet 11.11.2016
Prvi deo privatne zbirke umetnina Dejvida Bouvija od gotovo 300 umetničkih dela, među kojima i ona Demijena Hrista, Henrija Mura i Marsela Dišana, prodat je za više od 30 miliona dolara na aukciji u Londonu, prenosi Beta. Ostatak teksta pročitajte… »

Divan dan u domu Rokvića: Prvi rođendan malog Despota! (foto)

Svet 11.11.2016
Mlađi sin pevača Marinka Rokvića, Marko Rokvić i njegova supruga Sara proslavili su juče prvi rođendan svog sina Despota. Čestitke su stizale sa svih strana, a prvi je malom Despotu poželeo sve najlepše stric Nikola Rokvić koji je na Instagramu… »

#CheckIn2016 – poslušajte panel “Iz perspektive turoperatera: Šta nam je potrebno od hotelijera i zašto to (ne)…

Svet 11.11.2016
Prva regionalna konferencija o trendovima u hotelijerstvu “Check In 2016” održana je u petak, 28. oktobra, u punoj sali Master centra na Novosadskom sajmu. Konferencija je okupila lidere u hotelijerskoj industriji i turoperatori iz celog regiona koji… »

Romantičan: Posle samo pet dana veze Mladen Vuletić priča o ženidbi u Snajkama!

Svet 11.11.2016
Mladen Vuletić postao je glavna faca kada je ušao u rijaliti šou “Snajke”. Iako je u kući postojao već jedan muškarac, Mili, ipak su se devojke radovale kada su se Mladen i Marko uselili kod njih. Mladen je odmah našao devojku, Teodoru… »

Urnebesno: Ovako vežba Kalina Kovačević (foto)

Svet 11.11.2016
Glumica Kalina Koavečvić objavila je snimak na svom Instagramu u kom je pokazala svojim pratiocima kako dovodi figuru do savršenstva. Ovaj snimak je nasmejao njene fanove jer je Kalina pokazala kako u jednoj ruci drži teg, a u drugoj telefon… »

Anabela Atijas o propalom braku: Razvod je kao mala smrt!

Svet 11.11.2016
Anabela Atijas uživa u druženju sa decom, kao i u braku sa drugim suprugom Andrejom Atijasom. Ipak, ona priznaje da joj razvod od Gagija Đoganija nije nimalo lako pao. Naime, njoj je porodica bila najveća podrška kada je prolazila kroz težak period… »

Koleginice zaratile: Milica Pavlović žestoko izvređala Radu Manojlović!

Svet 11.11.2016
Otkako je postalo evidentno da će Rada Manojlović napustiti šou Neki novi klinci, njene koleginice su takođe počele da komentarišu. U Grandovim prostorijama na Košutnjaku poslednjih dana se uveliko prepričava ogovaranje iz šminkernice, a glavna… »

Otvorila dušu: Dragana Mirković progovorila o sukobu sa Sekom Aleksić!

Svet 11.11.2016
Dragana Mirković otvorila je dušu i otkrila u kakvim je odnosima sa pevačicom Sekom Aleksić. Pevačica ne krije da je Seki čestitala rođenje sina Jakova, kao i šta joj je tada poželela. Mnoge je to iznenadilo jer se spekuliraslo da njih dve nisu u… »

#TeenTalk2016 – poslušajte prezentaciju “Važno je da znam kako da budem bezbedan”

Svet 11.11.2016
U prepunoj sali Amerikana, beogradskog Doma omladine, održana je četvrta po redu konferencija posvećena tinejdžerima – Teen Talk u organizaciji uredništva magazina Bravo, uz podršku kompanije Telenor. Preko 200 tinejdžera provelo je dan prepun… »