Izvor: Telegraf arhiva vesti 11.11.2016

Snouden poručio svetu: Ne treba da se plašimo Donalda Trampa (video)

Telegraf 11.11.2016
- Ne možemo da se nadamo nekom Obami ili da se plašimo nekog Trampa, to je nešto što sami treba da gradimo - rekao je Snouden. Američki uzbunjivač Edvard Snouden obratio se posle američkih izbora javnosti preko lajvstrima iz Moskve ocenivši da… »

Republika srpska podnela krivične prijave protiv 16 hrvatskih generala: Ako kroče na teritoriju BiH, biće uhapšeni?

Telegraf 11.11.2016
Visoke starešine hrvatsko-muslimanske ratne koalicije optužuju između ostalog i obdukcioni nalazi na 1.214 ekshumiranih tela Srba koji dokazuju da je ogroman broj ovih ljudi ubijen posle mučenja tokom okupacije. MUP Republike Srpske podneo je… »

Hapšenja u BiH: Privedeni bivši ministar policije i telohranitelj Alije Izetbegovića, pretresi i u Hrvatskoj

Telegraf 11.11.2016
Reč je o krivičnim delima organizovani kriminal u vezi s krivičnim delima zloupotreba položaja, povrede zakona od strane sudije, pranje novca i prevara. Pripadnici Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili… »

Rus objavio ovaj selfi i odao položaj ratnog broda

Telegraf 11.11.2016
Mornar je član posade ruskog broda nuklearnog pogona, jednog od najsnažnijih bojnih brodova sveta. Dok je slikao “selfi” na palubi ruskog ratnog broda, tokom plovidbe Mediteranom, neoprezan mornar je otkrio strogo čuvane koordinate broda! Holandska… »

Dečaka (11) pokosilo vozilo dok je prelazio ulicu, prevezen u Tiršovu

Telegraf 11.11.2016
Pored ove intervencije Hitna pomoć izlazila je još 17 puta na javna mesta, a u toku noći bilo je ukupno 107 intervencija, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Dečak od 11 godina, pešak, lakše je povređen u jednoj od tri saobraćajne… »

Divljački napad na učenika (18) U bih: Tukli ga, ošišali, zavezali za automobil i vukli po asfaltu (uznemirujući foto)

Telegraf 11.11.2016
– Isekli su mu dugu kosu, bradu, trepavice… Skinuli su ga golog i vukli ga po putu. Kada sam ga našla na kućnom pragu, na sebi nije imao ni donji veš ni majicu. Jedna strana tela bila mu je zguljena, od glave do nogu – priča u šokantnoj… »

Kinezi daju platu od 600 evra u njihovoj firmi u Srbiji. A posao svako može da radi! (FOTO)

Telegraf 11.11.2016
U prvoj fazi biče zaposleno 770 radnika, od kojih su već neki završili, a neki se trenutno nalaze na obuci u Kini. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišli su radove na izgradnji fabrike Mei Ta u… »

Beograd je najlepši na Balkanu kada padne mrak: Ulice prestonice sijaju sasvim novim sjajem! (FOTO)

Telegraf 11.11.2016
Beograd je zaista najlepši za praznike. Prelepo novogodišnje osvetljenje na ulicama našeg grada, deo je “Beogradske zime”, koja će sadržati brojne manifestacije kako na centralnim gradskim ulicama i trgovima, tako i na teritoriji jedanaest… »

Panika na tajnoj tribini u Hrvatskoj: "Srbi se naoružavaju, moramo da se samoorganizujemo"

Telegraf 11.11.2016
- Srpsko narodno veće svake godine dobije više od 2,5 miliona evra od države. Šta rade sa tim novcem? Da li kupuju oružje? Zar ne bi sistem trebao da pozove te ljude i da ih pita "šta to znači", objasnite - navodi Jurič. U Matici Hrvatskoj… »

Migranti krenuli peške iz Beograda ka Hrvatskoj: Žele da im se konačno otvore granice

Telegraf 11.11.2016
U pitanju je još jedan protest migranata koji žele da se otvore granice da bi nastavili put ka zapadnoj Evropi. Nekih 150 migranata krenulo je oko 13.30 sati peške iz Beograda ka granici sa Hrvatskom, zbog čega su se stvorile velike saobraćajne… »