Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Seksualno zlostavljao ćerku svoje ljubavnice: Dodirivao je po intimnim delovima tela i terao je da ga oralno zadovoljava

Telegraf 11.11.2016
On je optužen da je od oktobra prošle do juna ove godine devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela i terao je da ga oralno zadovoljava. Treće osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Milenka M. (60) iz Novog Beograda zbog sumnje da… »

Detalji ubistva u svrljigu: Ubijeni Momčilo imao tajnu vezu, ljubavnica sumnjiva

Telegraf 11.11.2016
- Primetila sam da nedostaju neke stvari iz kuće, posteljine, ćebad, posuđe... Kada sam brata pitala ko ga to krade, ustao je od stola gde smo pili kafu i ljutito je izašao. Nije hteo ništa da mi kaže ni kada sam ga plačući molila da mi odgovori… »

Albanci i Srbi zajedno krijumčarili ljude na Kosovu: Zarađivali 3.000 evra po čoveku! (video)

Telegraf 11.11.2016
Osumnjičeni su poslati nadležnom sudu na dalji postupak. Direkcija za istragu organizovanog kriminala u bliskoj saradnji sa policijom evropskih zemalja, i uz podršku Europola, nakon intenzivnih istraživanja uhapsila je osam osoba zbog organizovanog… »

Dani prolaze, a o Zoranu i Branku se ne zna ništa: Ako ih vidite, zovite policiju (foto)

Telegraf 11.11.2016
Ukoliko ih vidite, odmah javite policiji. O Zoranu Dimitrijeviću (41) iz Niša, koji je nestao 24. oktobra, nakon što je izašao iz stana roditelja nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42), ne zna se ništa ni posle 18 dana. AKO GA VIDITE, ODMAH… »

Užas u istočnoj Srbiji: U Boru i Negotinu pronađene zalihe droge i neeksplodirana ručna bomba!

Telegraf 11.11.2016
Biće podneta kriviča prijava u redovnom postupku. Policija u Boru i Negotinu oduzela je, u dve odvojene akcije, tokom noći, ručnu bombu, 87 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid, saopštila je Policijska uprava u Boru. Policajci otvorili… »

Kosovo strepi od terorista: Uhapšeno sedmoro zbog sumnje da su povezani sa islamskim ekstremistima

Telegraf 11.11.2016
Osumnjičeni su planirali terorističke napade na Kosovu i na Balkanu. Kosovski sud odredio je danas pritvor do 30 dana sedmorici uhapšenih pod sumnjom da su povezani sa islamskim ekstremistima, kako ne bi pokušali da pobegnu, prenosi AP. Još dvojica… »

Vojno vozilo se zakucalo u hladnjaču, 7 vojnika povređeno

Telegraf 11.11.2016
Povređeni su zbrinuti u vranjskom Kliničkom centru i niko nije životno ugrožen. Sedmorica pripadnika 2. brigade kopnene vojske povređena su juče oko 10.25 časova kod Vladičinog Hana, kada je vojno vozilo udarilo u mini-hladnjaču, navodi se u… »

Seksualni predator ne staje: 14 godina vrebao i napastvovao devojke!

Telegraf 11.11.2016
Jovićević kroz evidenciju MUP prolazi od 2000. godine kada je protiv njega podneta krivična prijava za bludne radnje. U pozamašnom dosijeu Pavla Jovićevića (38), uhapšenog u sredu zbog silovanja Beograđanke, nalaze se čak četiri prijave za… »