Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Specijalno tužilaštvo crne gore Dikić potpisuje priznanje krivice?

Večernje novosti 10.11.2016
Prema saznanjima „Novosti”, bivši komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić potpisaće uskoro sa crnogorskim Specijalnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice. Podgorica- Bratislav Dikić, bivši komandant Žandarmerije Srbije, koji je… »

Akcija policije: Zaplenjena droga vredna 40 miliona dinara, četvoro uhapšeno

Večernje novosti 11.11.2016
Policija u Beogradu otkrila je dve laboratorije za uzgajanje marihuane, zaplenjena je droga vredna 40 miliona dinara i uhapšene su četiri osobe, saopšteno je danas iz Ministarsva unutrašnjih poslova. Policija u Beogradu otkrila je dve laboratorije za… »

Ubistvo u ODžACIMA: Pokušao da spreči sukob u kafani, pa izboden na smrt

Večernje novosti 11.11.2016
Miroslav Petrović uhapšen zbog ubistva Ljubiše Stojanovića u Odžacima. Ubica mu prerezao vrat. Nesrećni čovek preminuo na putu do bolnice. LjUBIŠA Stojanović (47) ubijen je sinoć oko ponoći u kafani u centru Odžaka, dok je razdvajao dvojicu… »

Janković izašao iz pritvora

Večernje novosti 10.11.2016
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije platio jemstvo od 50.000 evra. On će se dalje u postupku u kojem je osumnjičen za prevaru golmana Vladimira Stojkovića braniti sa slobode. UROŠ Janković, predsednik Gradskog odbora DSS u Beogradu… »

Reagovanje na krivične prijave Hrvatski premijer: Hvo oslobađala bih od velikosrpske agresije

Večernje novosti 11.11.2016
Andrej Plenković povodom tvrdnji da je Republika Srpska podnela krivične prijave protiv 16 hrvatskih generala izjavio da je Hrvatska vojska bila angažovana na oslobađanju teritorije Bosne i Hercegovine. ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković je… »

Slučaj Beko: Prepoznavanje nije dokaz?

Večernje novosti 11.11.2016
Pravni tim Milana Beka o navodnim propustima na suđenju Aleksandru Zdravkoviću: Prepoznavanje nije trebalo da bude u tužilaštvu. Tužilaštvo: Oštećeni i njegovi advokati sabotiraju istragu. TO što je Milan Beko prepoznao Aleksandra Zdravkovića… »

Ubili boksera, osuđeni na ukupno 24 godine robije

Večernje novosti 10.11.2016
Presuda paru iz Smedereva koji je nasmrt pretukao Bobana Bogdanovića Dželju. Dalibor Stanojić dobio 14 godina, a Anđelka Crnjin 10 godina zatvora. VIŠI sud u Smederevu prvostepeno je osudio Dalibora Stanojića (35) i Anđelku Crnjin (44) na ukupno 24… »