Regioni arhiva vesti 11.11.2016

Omladina SNS u Novom Sadu obeležila Dan primirja

RTV 11.11.2016
NOVI SAD - Unija mladih Srpske napredne stranke Novi Sad danas je u centru grada, na početku Zmaj Jovine ulice, obeležila 11. novembar Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Omladina SNS-a delila je prolaznicima cvet "Natalijina ramonda" koji je poznat i… »

Košarkaši gostuju u Boljevcu

Pirotske vesti 11.11.2016
Košarkaši Pirota gostuju ovog vikenda ekipi Rtnja iz Boljevca. Reč je o neugodnom protivniku, ekipi koja igra izuzetno dobro na domaćem terenu. U KK Pirot kažu da je atmosfera u timu odlična uprkos porazu od Zlatibora na domaćem terenu. Meč se… »

Obeležen Dan primirja

OK radio 11.11.2016
Polaganjem venaca i cveća na Spomenik žrtvama bugarskog okupatora u centru grada, u Vranju je obeležen 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Podsećajući prisutne na činjenice iz jednog od najkrvavijih ratova u istoriji sveta, predsednik… »

Izložba ordenja vojvode Petra Bojovića u Konaku kneza Mihaila

Glas Zapadne Srbije 11.11.2016
Kragujevac - Izložbu “Vojvoda Petar Bojović - znamenja slave i časti“ otvorio je predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić u Konaku kneza Mihaila Narodnog muzeja u Kragujevcu. Postavku čine odlikovanja jednog od najvećih vojskovođa koja su… »

Protest vlasnika niških trafika

OK radio 11.11.2016
Zbog čak 4 puta povećane cene zakupa lokacije za postavljanje trafika, Udruženje privatnih vlasnika kioska iz Niša protestvovalo je ispred Opštine Medijana, tražeći povlačenje licitacije i sastanak sa predstavnicima Grada, kako bi postigli… »

Humani policajac nagradu poklonio bolesnoj deci

Radio 021 11.11.2016
Policajac Predrag Jovanović (46) iz Policijske stanice u Šajkašu, novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara, dobijenu od opštine za izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti, poklonio je lokalnom Udruženju građana "Sve što mogu da uradim", za… »

Nagrada Novici Saviću novinaru RTS-a

RTS 11.11.2016
Dan primirja u Prvom svetskom ratu obeležen je i u Požarevcu, a na svečanoj akademiji dodeljena su priznanja Udruženja potomaka ratnika najzaslužnijim pojedincima i organizacijama među kojima su i redakcija Aktuelnosti RTS i novinar dopisništva u… »

Obaveštenje: Izmenjen red vožnje

iKragujevac 11.11.2016
Zbog državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, danas će vozila u gradskom i prigradskom prevozu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državne praznike. Javni gradski prevoz će funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. To znači da će… »

Dan primirja obeležen u Kragujevcu

RT Kragujevac 11.11.2016
Građani Kragujevca, predstavnici političkih partija i udruženja položili su danas vence kraj Spomenika palim Šumadincima, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu. Monumentalni spomenik u Malom parku kod Gradske pijace, rad vajara Antuna… »

Štednja u vranjanskoj opštini: Samo gradonačelnik sme da mesečno troši 3.500 za telefon

Blic 11.11.2016
Gradsko veće u Vranju ograničilo je troškove lokalnih funkcioinera i činovnika u javnom sektoru za službene mobilne telefona. Odobreni biznis paketi MTS mreže koštaće mesečno od 500 do 3.500 dinara, a najskuplji paket od 3.500 dinara mesečno… »