Regioni arhiva vesti 11.11.2016

Priča zbog koje ćete zaplakati: Ovo je najvažniji cvet u srpskoj istoriji, evo i zašto!

Srbija danas 11.11.2016
Dan primirja u Prvom svetskom ratu - 11. novembar, prvi put je kao državni praznik u Srbiji obeležen pre tri godine. Od tada se kao simbol koji na reverima nose zvaničnici i javne ličnosti, ali sve više i obični građani pojavljuje stilizovani… »

Košarkaši gostuju u Boljevcu

Pirotske vesti 11.11.2016
Košarkaši Pirota gostuju ovog vikenda ekipi Rtnja iz Boljevca. Reč je o neugodnom protivniku, ekipi koja igra izuzetno dobro na domaćem terenu. U KK Pirot kažu da je atmosfera u timu odlična uprkos porazu od Zlatibora na domaćem terenu. Meč se… »

Obeležen Dan primirja

OK radio 11.11.2016
Polaganjem venaca i cveća na Spomenik žrtvama bugarskog okupatora u centru grada, u Vranju je obeležen 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Podsećajući prisutne na činjenice iz jednog od najkrvavijih ratova u istoriji sveta, predsednik… »

Izložba odlikovanja Petra Bojovića

RT Kragujevac 11.11.2016
U Konaku kneza Mihaila Narodnog muzeja u Kragujevcu otvorena je izložba pod nazivom "Vojvoda Petar Bojović - znamenja slave i časti". Javnosti su prvi put predstavljena sva odlikovanja koja je veliki vojskovođa posedovao, sedamdeset godina posle… »

Protest vlasnika niških trafika

OK radio 11.11.2016
Zbog čak 4 puta povećane cene zakupa lokacije za postavljanje trafika, Udruženje privatnih vlasnika kioska iz Niša protestvovalo je ispred Opštine Medijana, tražeći povlačenje licitacije i sastanak sa predstavnicima Grada, kako bi postigli… »

Humani gest šajkaškog policajca: Nagradu darivao deci

Večernje novosti 11.11.2016
Policajac Predrag Jovanović (46) novčanu nagradu dobijenu od opštine za izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti, nesebično je poklonio lokalnom Udruženju građana "Sve što mogu da uradim" POLICAJAC Predrag Jovanović (46) iz Policijske stanice u… »

Milanovčani obeležili Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Glas Zapadne Srbije 11.11.2016
Gornjem Milanovcu - Polaganjem venaca na spomenik Vojvodi Živojinu Mišiću na Trgu kneza Mihaila, u Gornjem Milanovcu obeležen je Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Vence su položili predsednik opštine Dejan Kovačević, predstavnici Vojske Srbije… »

Obaveštenje: Izmenjen red vožnje

iKragujevac 11.11.2016
Zbog državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, danas će vozila u gradskom i prigradskom prevozu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državne praznike. Javni gradski prevoz će funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. To znači da će… »

Dan primirja obeležen u Kragujevcu

RT Kragujevac 11.11.2016
Građani Kragujevca, predstavnici političkih partija i udruženja položili su danas vence kraj Spomenika palim Šumadincima, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu. Monumentalni spomenik u Malom parku kod Gradske pijace, rad vajara Antuna… »

Limit za službene mobilne od 500 do 3.500 dinara

OK radio 11.11.2016
Mesečni limit za korišćenje službenih mobilnih telefona organa grada Vranja i Gradske uprave, kao i način nadoknade njegovog prekoračenja jasno je određen odlukom gradskog Veća. Po tom dokumentu najveći paket za telefon ima gradonačelnik Vranja… »