Izvor: Beta video arhiva vesti 15.11.2016

Univerzitetskoj biblioteci EU donirala 2014. godine robot-skener

Beta video 15.11.2016
BEOGRAD - Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenpor je podsetio da je EU u sklopu programa digitalizacije arhivske gradje ``Tempus`` donirala 2014. godine Univerzitetskoj biblioteci robot-skener najnovije generacije kako bi svi, pa i osobe sa… »

Cilj je da ove godine broj žrtava saobraćajnih nezgod bude ispod 100

Beta video 15.11.2016
BEOGRAD- Predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Dušan Rafailović rekao je povodom Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda da očekuje da broj žrtava na ulicama Beograda u 2016.godini bude ispod 100 i dodao da je važno da se deci… »

Vučić nastavićemo da razvijamo ekonomsku saradnju sa Kazahstanom

Beta video 15.11.2016
ASTAN- Premijer Srbije Aleksandar Vučić je istakao da je Srbija spremna da jača ekonomsku saradnju sa Kazahstanom i da će veoma ozbiljno predstaviti potencijale na izložbi EKSPO koja će sledeće godine biti održana u Astani, navodi se u… »

Vučić: Srbija se nedvosmisleno okreće ka novim izbžvorima rasta

Beta video 15.11.2016
ASTAN - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao je nakon sastanka sa predsednikom Kazahstana Nursultanom Nazarbajevim da se Srbija nedvosmisleno okreće ka izvorima rasta i saradnje sa zemljama od kojih možemo da očekujemo veću trgovinsku razmenu u… »

Vučić : Do sledećeg EXPO nadams e direktonom letu Beograd- Astan

Beta video 15.11.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se nada da će do sledeće godine biti napravljen let Beograd - Astan.… »

Vučić: Zemlej Istočne Evrope imaju najveći privredni rast

Beta video 15.11.2016
BEOGRAD - Zemlje Istočne Evrope imaju najvećim privredni rast i potencijalom poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić studentima Nazarbajev univerziteta u Astani. Premijer je rekao da je privreda mnogih zemalja EU u padu,ako se izuzme… »

Sastanak Obame i Ciprasa

Beta video 15.11.2016
ATINA- Odlazeći američki predsednik Barak Obama sastao se danas sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom. (pokirvalice)Preuzet materijal.… »

Obama: Snažan NATO će obezbediti kontinuitet i posle promena u SAD

Beta video 15.11.2016
ATINA- Odlazeći američki predsednik Barak Obama izjavio je danas u razgovoru sa grčkim predsednikom Prokopisom Pavlopulosom da će ``snažan NATO`` obezbediti kontinuitet i nakon promena u američkoj administraciji. (pokirvalice) Preuzet materijal… »

Vučić :Srbija i Kazahstan utvdili izvanredne političke odnose

Beta video 15.11.2016
ASTAN - Prema rečima premijera Srbije Aleksandra Vučića, veliki uspeh je to što su Srbija i Kazahstan utvdili izvanredne političke odnose. ``Videli ste mnogo naših kompanija ovde. Samo kompanija Energoprojekt će dobiti mnogo više posla ovde u… »

Vučić:Važno je da povećamo naš izvoz

Beta video 15.11.2016
ASTAN - Na pitanje novinara da li će biti realizovano nešto konkretnije, premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je ``uvek naš najveći problem kako ćemo po okončanju političkih dogovora da provedeno u delo``, ali da misli da je dobro što su… »