Izvor: Kurir arhiva vesti 15.11.2016

Uljukajev otišao rekom bez povratka: Putin nema više poverenje u njega zbog mita

Kurir 15.11.2016
Portparol Kremlja Dimitrij Peskov javio je danas da je Uljukajev otpušten sa svih državnih funkcija jer je predsednik Vladimir Putin izgubio poverenje u njega posle afere o primanju mita. Sud je ranije danas naložio da ruski ministar za ekonomski… »

Premijer Srbije u Kazahstanu: Vučić sa Sagintajevom obišao banku koju je izgradio Energoprojekt

Kurir 15.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Astani sa svojim domaćinom, kazahstanskim premijerom Bakitžanom Sagintajevom, Forte banku, koju je srpski Energoprojekt izgradio za svega 11 meseci. Ugovor o izgradnji potpisan je februara prošle… »

Drobnjak potvrdio poskupljenje do kraja godine: Vozači, evo koje su nove cene putarine

Kurir 15.11.2016
Vršilac dužnosti direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak izjavio je danas da očekuje da putarina u Srbiji od janura 2016. godine poskupi za 10 odsto. "To bi bilo prvo poskupljnje putarine posle devet godina", rekao je Drobnjak novinarima na… »

Procurio tajni dokument Britanska vlada nema plan za Bregzit!

Kurir 15.11.2016
LONDON - Britanska vlada nema sveobuhvatni plan za izlazak zemlje iz Evropske unije, a zbog podela koje postoje u Kabinetu, pregovaračka strategija možda neće biti usvojena u narednih šest meseci, pokazuje memorandum koji je procureo iz Kabineta… »

Šarović u Skupštini: Devenport u Odboru može eventualno da sedi

Kurir 15.11.2016
BEOGRAD - Poslanik SRS Nemanja Šarović izjavio je danas da prema skupštinskom Poslovniku šef delegacije EU Majkl Devenport ne može učestvovati u radu odbora, te da eventualno može da sedi na galeriji i da ćuti. Šarović je novinarima u Skupštini… »

Narodna skupština danas o sprečavanju porodičnog nasilja: Sednica počela poslaničkim pitanjima

Kurir 15.11.2016
Sednica Skupštine Srbije počela je danas postavljanjem poslaničkih pitanja, a poslanike Dveri i Srpske radikalne stranke (SRS) najviše je zanimalo kako je ambasador EU mogao da prisustvuje sednici skupštinskog Odbora za evrointegracije na kojoj je… »

Rusija počela najžešći napad na islamiste: Putinov Admiral Kuznjecov se uključio u borbu protiv id!

Kurir 15.11.2016
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu izjavio je da je nosač aviona "Admiral Kuznjecov“ počeo da učestvuje u borbenim akcijama u Siriji. "Mi nastavljamo da pružamo podršku Orućžanim snagama Sirije u borbi protiv terorizma. Danas u 10:30 i u… »

(Video) Ludilo, posle binga veliki Loto skandal: Pogledajte kako je šestica nestala, pa se pojavila

Kurir 15.11.2016
BEOGRAD - Večerašnje izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, ponovo je kod mnogih izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre. Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36 i saopšteno je da nema Loto sedmice, ali iako su izvučeni brojevi iz… »

Izrečena presuda: Čumetu 2 godine i 8 meseci robije i produženje pritvora

Kurir 15.11.2016
BEOGRAD - Treći osnovni sud u Beogradu osudio je danas popodne nekadašnjeg svedoka saradnika Ljubišu Buhu Čumeta na 2 godine i osam meseci zatvora za pet različitih krivičnih dela i produžilo mu pritvor. Drugooptuženi vlasnik auto-servisa "Vest"… »

Stefanović odgovorio DSS: Čist fašizam, DSS napada Andreja Vučića samo zato što je brat premijera

Kurir 15.11.2016
Funkcioner SNS Nebojša Stefanović odgovorio je DSS na pitanje po kom osnovu i o čijem trošku je Andrej Vučić posetio odbore SNS u Prijepolju, Priboju i Sjenici. On je ocenio da je reč o "čistom fašizmu". DSS je u saopštenju za javnost pitao ko… »