Izvor: Personal magazin arhiva vesti 15.11.2016

Telekom Srbija pokrenuo program „mts startap ubrzanje“

Personal magazin 15.11.2016
Telekom Srbija pokrenuo je program „mts startap ubrzanje“ namenjen polaznicima Startap Akademije koja je po peti put otvorila vrata Startita za preduzetnike na polju informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji. Na ovaj način Telekom Srbija će… »

Vip 4G mreža dostupna tek sada i u Somboru

Personal magazin 15.11.2016
Nakon što je Vip u aprilu prošle godine prvi uveo mobilnu mrežu najnovije četvrte generacije, ova tehnologija tek sada je na raspolaganju i korisnicima u Somboru. Vip 4G signal u Somboru u ovom trenutku pored centra grada pokriva i mesne zajednice… »

Broj finansijskih sajber napada raste tokom praznične sezone

Personal magazin 15.11.2016
Prema predviđanjima stručnjaka iz kompanije Kaspersky Lab, očekuje se da će broj finansijskih ,,fišing“ napada porasti tokom sezone praznika koja nezvanično počinje na takozvani „Crni petak“ (Black Friday), a traje do „Sajber ponedeljka“… »

Samsung Gear S3

Personal magazin 15.11.2016
Samsung je objavio zvaničan izlazak na tržište upečatljivog i inovativnog Samsung Gear S3 pametnog sata. Gear S3 će prvo biti dostupan u Južnoj Koreji, a počev od 18. novembra i na tržištima širom sveta, uključujući Australiju, Dubai… »

LG osvojio čak 21 CES nagradu za inovaciju

Personal magazin 15.11.2016
Asocijacija korisnika tehnologije (The Consumer Technology Association – CTA™) prepoznala je značaj inovacija u sferi tehnologije i dizajna, koje je uvela kompanija LG Electronics, zbog čega je kompaniji dodelila 21 CES nagradu za inovativne… »

Eipix Academy počinje sa radom

Personal magazin 15.11.2016
Eipix Entertainment, novosadska kompanija za razvoj video-igara, sa ponosom najavljuje početak realizacije obrazovnih kurseva vezanih za različite oblasti razvoja video-igara i digitalne umetnosti objedinjenih u projektu nazvanom Eipix Academy. Prijave… »

Novi Ericsson Mobility Report – stanje globalnog tržišta telekomunikacija

Personal magazin 15.11.2016
Azijsko-pacifička regija, sa 10 procenata svih pretplata na 5G tehnologiji, biće drugi najbrže rastući regiona na svetu. Od 2016. do 2022. godine, Bliski Istok i Afrika će se drastično transformisati iz oblasti gde je većina pretplata u okviru GSM/… »

Uloga očeva je krucijalna za digitalnu bezbednost dece na Internetu

Personal magazin 15.11.2016
Kompanija Kaspersky Lab, zajedno sa profesorom Dejvidom Smahelom (David Smahel) sa univerziteta Masaryk, sprovela je istraživanje kako bi otkrila na koji način se roditelji u Češkoj suočavaju sa novim izazovima, kao što je činjenica da sve veći… »

Gradovi Srbije ujedinjeni oko ideje parkova nauke

Personal magazin 15.11.2016
Gradonačelnici devet gradova u Srbiji uputili su dopise kojima traže podršku za otvaranje lokalnih parkova nauke u okviru mreže Naučnih klubova Tokom prošle nedelje, Srbija se ujedinila oko jedne neočekivane ideje – izgradnje parkova nauke u… »