Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje

BK TV 19.11.2016
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti hladnije, uz postepeno povećanje oblačnosti tokom dana. Uveče i noću na severu i zapadu umereno naoblačenje. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 20. novembar 2016. godine!

BK TV 19.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 20. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za nedelju donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 20. novembar pišu o rezultatima Vlade Srbije za… »

Besplatno za onkološke bolesnike - Srbija dobija prvi hospis

BK TV 19.11.2016
Prema statističkim podacima, u Srbiji godišnje 20 hiljada ljudi umre od kancera, od čega samo jedna trećina njih premine u bolnici, dok za ostale ne postoje validni podaci. Belhospis već 12 godina na teritoriji Beograda, Stare Pazove i Pančeva… »

Narod se izjasnio: Ne žele više klasičan novac, pa im država uvodi novu valutu!

BK TV 19.11.2016
Ne, nije evro u pitanju. Centralna banka Švedske razmišlja da lansira svoju digitalnu valutu "e-krunu". Banka razmišlja da je pusti u opticaj u naredne dve godine, a razlog je pad gotovinskih plaćanja u zemlji. U najstarijoj centralnoj banci na svetu… »

Prvih (korisno iskorišćenih) sto dana nove Vlade Srbije

BK TV 19.11.2016
Prvih sto dana nove Vlade Srbije premijera Vučića može se bez sumnje označiti kao uspešnim ali i kao kontinuitet politike prethodne vlade – i u segmentu reformi, ali i u političkom smislu. U ovom uvodnom periodu nove Vlade Srbije imali smo prilike… »

Ležimo na više od 60 milijardi dolara, bogatstvo se krije u ovom delu Srbije!

BK TV 19.11.2016
U aleksinačkom području krije se pravo bogatstvo! Rezerve od preko dve milijarde tona uljnih škriljaca u aleksinačkom području, prema procenama stručnjaka tokom nekoliko decenija eksploatacije mogle bi da donesu dobit od oko 60 milijardi dolara… »

Nova zabava Lutrije i mogući dobitak 10.000 puta veći od uloženog

BK TV 19.11.2016
Državna lutrija Srbije omogućila je odnedavno svim svojim igračima mogućnost da svoje omiljene igre igraju i putem interneta, iz svojih domova, na internet adresi www.lutrija.rs. Ono što je novitet na portalu Državne lutrije, a predstavlja popularni… »

Stop nasilju nad ženama: Šta podrazumevaju hitne mere u novom Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici

BK TV 19.11.2016
Novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici uvodi potpuno nove hitne mere. Nove mere podrazumevaju udaljavanje nasilnika iz porodice i zabranu prilaska žrtvi, kao i profesionalno-disciplinsku odgovornost za službenike koji ne budu postupali u skladu sa… »

Horor: Na sajmu tehnike robot napao posetioca i povredio ga (foto)

BK TV 19.11.2016
Svi se pitaju da li je to počela era napada robota na ljude. Naime, robot koji izgledom umnogome podseća na čuvenog i svima omiljenog "r2d2", napao je i povredio posetioca tehnološkog sajma u Kini. Ova neobična situacija dovela je do polemike na… »