Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 19.11.2016

Spremni za zimu: Nabavljeno 19.000 tona soli, remontirana vozila i sređene sve baze "Beograd puta"

Blic 19.11.2016
Gradski čelnici Beograda obišli su danas novu bazu zimske službe Beograd puta na Novom Beogradu nakon čega su konstatovali da je grad spreman za početak nove zimske sezone. Predstavnici Beograd puta održali su prezentaciju, predstavili svoj rad… »

Saobraćajni fakultet proslavio 63 godine postojanja

Blic 19.11.2016
Povodom dana Saobraćajnog fakulteta i 63. godišnjice postojanja danas je održana svečana akademija. Na svečanosti je prisustvovao i gradski menadžer Goran Vesić koji je rekao da Grad sarađuje sa Saobraćajnim fakultetom na brojnim projektima i… »

Noć u Beogradu: Muškarac povređen rano jutros u udesu

Blic 19.11.2016
Jedna osoba povređena je rano jutros u saobraćajnoj nesreći u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, rekla je Tanjugu portoparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac (31) zadobio je povredu grudnog koša i leđa u nesreći, koja se dogodila u 05.24… »

U ime života: Breza sa zgrade Generalštaba presađena u Manjež

Blic 19.11.2016
Drvo breze koje je do nedavno raslo na ruševinama nekadašnje zgrade Generalštaba, presađeno je juče u beogradskom parku "Manjež". Ispod breze, koja je rasla u betonu, postavljena je mermerna ploča sa natpisom "U slavu života - In the name of life… »

"Pravi muškarac": Zoran Kesić uručio nagradu hrabrom alasu Renatu Grbiću

Blic 19.11.2016
Renato Grbić, Beograđanin koji je do sada spasao 29 ljudi iz Dunava, dobitnik je ovogodišnje nagrade "Pravi muškarac", koju je svečano uručio Zoran Kesić, prošlogodišnji nosilac laurelata. - Bilo mi je drago kada sam prošle godine poneo ovu… »

Vozači, koliko vam vremena treba da protumačite novi znak kod Brankovog mosta

Blic 19.11.2016
Novi saobraćajni znak, koji je postavljen kod Brankovog mosta, više odvlači pažnju nego što ukazuje vozačima na to da su ispred njih pešački i biciklistički prelaz. Znak je u skladu sa pravilima, i on kombinuje dva elementa: oznaku za pešački i… »

Festival Vizualizator: Večeras izložba fotografija Lorenta Ciglera

Blic 19.11.2016
U okviru festivala fotografije "Vizualizator", u organizaciji Centra za razvoj fotografije održaće se izložba radova austrijskog fotografa Laurenta Zieglera, uz podršku Austrijskog Kulturnog Foruma u Beogradu. Izložba će obuhvatiti dva njegova… »

Na svakom ćošku debele svinje: Evo kako rub Beograda izgleda pred 29. novembar

Blic 19.11.2016
Sezona slava uveliko je počela, bliže se Božić i Nova godina, ali i nekadašnji Dan republike. A upravo ovaj poslednji praznik ima poseban značaj u Sremu - to je dan kada će mnogim svinjama biti presuđeno, kada se tope čvarci i spremaju kobasice… »

Radovi na pančevcu: Stvaraju se velike gužve, a evo do kada će da potraju

Blic 19.11.2016
Zbog radova koji se od sinoć odvijaju na Pančevačkom mostu, u smeru ka Beogradu, stvaraju velike saobraćajne gužve, a kolone se protežu i na prilazima mostu sa Pančevačkog i Zrenjaninskog puta. Saobraćaj se zbog toga odvija samo jednom, desnom… »

Na Pančevcu zastoji, izmenena režima GSP-a

Blic 19.11.2016
Kolovozi u Beogradu, ovog jutra su bez gužvi, osim na Pančevačkom mostu, gde zbog radova nastaje zastoj zbog radova. Popravka na mostu izvodi se u pravcu iz Pančeva, nešto pre uključenja u 29. novembar. Zbog radova na toplovodnoj mreži u Ulici Mis… »