Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 19.11.2016

Agonija hrvatske pevačice: Dečko me je tukao pesnicama, vrištala sam "Ubiće nas!"

Blic 19.11.2016
Hrvatsku pevačicu Katarinu Rautek, pevačicu grupe "ET", pretukao je dečko Krešimir Svitlanović, prenose tamošnji mediji. Incident se dogodio prošle nedelje, a Katarina je tek sada odlučila da stane pred kamere i ispriča šta se desilo. - Lupala… »

Epska borba zamrznuta u vremenu: Ceo svet priča o ovoj fotografiji

Blic 19.11.2016
Borba za ženku koštala je života dva losa koja se nekoliko dana kasnije pronađena potpuno zamrznuta s isprepletenim rogovima u zaleđenom potoku u divljini Aljaske. Zamrznute losove je pronašao Bred Vebster, školski učitelj koji je zaključio kako… »

Ovo: je Srđan Gojković Gile rekao o Željkovoj obradi pesme "Električnog orgazma"

Blic 19.11.2016
Pošto je Željko Joksimović obradio pesmu "Električnog orgazma" "Ja sam težak kao konj", rokeri su digli svoj glas. Ipak, autor pesme, Srđan Gojković Gile razgovarao je sa Joksimovićem još dok je novi aranžman ove pesme bio u izradi. Na pitanje… »

U: njega je bila zaljubljena Lidija Vukićević!

Blic 19.11.2016
Glumica Lidija Vukićević otkrila je u ko je njena tiha patnja, ali i muškarac njenog života. – Ima snagu muškarca i snagu ličnosti. Alen je imao nešto žestoko u sebi. On me je opčinio svim – rekla je Lidija Vukićević za T Now, koja je… »

Spusti se na zemlju, pol: Lenonovo pismo Makartniju prodato za 30.000 dolara

Blic 19.11.2016
Pismo koje je Džon Lenon poslao Polu Makartniju i njegovoj supruzi Lindi neposredno posle raspada Bitlsa prodato je na aukciji u Bostonu za skoro 30.000 dolara. Pismo je napisano 1971. godine i u njemu Lenon ljutito odgovara na kritike koje mu je… »

"Blic" na generalnoj probi: Evo šta je Brega poručio pred koncert u Areni

Blic 18.11.2016
Dugonajavljivani muzički spektakl u Kombank areni, na kojoj će se posetioci provoditi s Bregom, Tifom i Alenom, uz najveće, nezaboravne hitove "Bijelog dugmeta", počinje u subotu u 20.30. A već sledeće večeri zakazano je drugo druženje, a karte za… »

Bazen, bilijar i krznene stolice: Mile Kitić i Marta Savić se baškare u luksuzu!

Blic 19.11.2016
Poznati estradni par Mile Kitić i Marta Savić ovih dana ne skidaju osmeh sa lica zbog uspeha njihove ćerke Elene, a mi vam otkrivamo i kako izgleda porodični dom gde je odrasla buduća muzička zvezda. Kada smo pre nekoliko godina posetili Miletov i… »

I smrt ima cenu! Posinak Vitni Hjuston kriv za smrt njene ćerke, a zbog toga će morati da plati milionski odštetu!

Blic 19.11.2016
Svetski mediji su u spetembru izvestili da je usvojeni sin Vitni Hjuston, Nik Gordon, kriv za smrt njene ćerke Bobi Kristine Braun. Sud je sada naložio Niku da isplati porodici tragično preminule Bobi Kristine 36.250.000 dolara. Bobi, jedina ćerka… »

Ko bi rekao? Sergej "prezire" narodnjake, a pada u sevdah uz Šabana

Blic 18.11.2016
Nisu prošle ni dve nedelje otkako je srpski glumac Sergej Trifunović demonstrativno napustio humanitarnu modnu reviju onog momenta kada je na njoj zapevala zvezda "Granda" Vanja Mijatović. Danima su se potom, predstavnici tabora glumaca prepucavali sa… »

Neverovatne fotografije iz Amazona: Prvi put snimljeno potpuno izolovano pleme kom preti istrebljenje

Blic 19.11.2016
Aktivisti udruženja Hutukara nedavno su objavili dosad neviđene fotografije plemena koje nema dodira s civilizacijom, a živi duboko u prašumi Amazonau Brazilu. Neverovatne fotografije prikazuju maleno selo izolovane domorodačke teritorije Janomani na… »