Izvor: Danas arhiva vesti 19.11.2016

Vučić: Srbija na dobrom putu

Danas 19.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanj rezultata postignutih u prvih 100 dana rada Vlade, rekao da je Srbija stabilna zemlja, na dobrom putu, ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna. Srbija je jedan od stubova regionalne… »

Jovanović: Nikolić neodgovornim izjavama preti Srbiji

Danas 19.11.2016
Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, mora paziti na težinu izgovorenih reči i ne sme svojim izjavama ugrožavati do sada postignute rezultate u razgovorima sa Prištinom, navodi se u saopštenju Čedomira Jovanovića, predsednika LDP. - Umesto nastavka… »

Romni istisnuo Đulijanija u trci za Stejt department?

Danas 19.11.2016
* Posle Asošijejtid presa i Si-En-En za otežavajuću okolnost Đulijaniju uzeo to što se 2012. godine u Beogradu sastao sa Aleksandrom Vučićem, "koji je bio povezan sa osuđenim ratnim zločincem Slobodanom Miloševićem" Asošijejtid presu i nekim… »

Dačić: Poboljšana međunarodna pozicija

Danas 19.11.2016
Ivica Dačić izjavio je da je značajno poboljšana međunarodna pozicija Srbije i istakao da je Srbija danas kredibilan partner koji pokazuje svoju konstruktivnost Ali i koja zna da veoma oštro i beskompromisno brani naše nacionalne i državne… »

Janković: Bez kompromisa u zaštiti dece

Danas 19.11.2016
U ostvarivanju i zaštiti prava deteta ne može biti kompromisa i interesi deteta moraju imati prednost nad drugim važnim državnim ciljevima. Povodom Svetskog dana deteta,državne organe i društvene organizacije, podsetili su zaštitnik građana Saša… »

Kuburović: Saradnja svih organa

Danas 19.11.2016
Zakon protiv porodičnog nasilja predviđa obaveznu saradnju svih organa, pre svega tužilaštva, sudova i policije, ali se uključuju u rad i druge ustanove - vaspitne, zdravstvene. Mogu da se uključe i Nacionalne službe za zapošljavanje ukoliko je u… »

Đurić: Povećana vrednost Telekoma

Danas 19.11.2016
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da će 29. novembra "Telekom" dobiti isprave iz katastra. Kojim se priznaje njegova imovina na Kosovu i ocenio da se u prethodnih 100 dana Vlada Srbije na mnogo polja borila… »

Mali: Beograd spreman za zimu

Danas 19.11.2016
Beograd u potpunosti spreman za nastupajuću zimsku sezonu, a da je nova baza ispod mosta „Gazela“ prva koju je „Beograd put“ otvorio u poslednjih 12 godina, rekao je gradonačelnik Siniša Mali, na smotri Zimske službe, Beograd puta. - Iako je u… »

Istinomer: Neispunjeno više od pola obećanja Vlade

Danas 18.11.2016
Od 20 obećanja koje je u svom ekspozeu naveo premijer Aleksandar Vučić, a čija realizacija je najavljena za prvih sto dana rada Vlade Srbije, 12 je neispunjeno, pet ispunjeno, jedno je Istinomer ocenio sa “radi se na tome”, a dva obećanja… »

Kinezi dobili preliminarno odobrenje za banku u Srbiji

Danas 18.11.2016
Izvršni odbor Narodne banke Srbije dao je danas kineskoj Bank of Čajna (Bank of China) preliminarno odobrenje za osnivanje banke u Srbiji. Banka će poslovati pod imenom “Bank of China Srbija, akcionarsko društvo, Beograd”. Davanjem preliminarnog… »