Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 19.11.2016

Sutra akcija "Pešačimo u prirodi"

Moj Novi Sad 19.11.2016
Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 20. novembra organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Mošina vila - Grigovac - Stari Ledinci - Popovica - Paragovo. Polazak je zakazan u 8 časova… »

Novosađanka na Telepu upucana sa više hitaca

Moj Novi Sad 19.11.2016
Teodora K. (30) ranjena je večeras u pucnjavi koja se dogodila u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, nezvanično saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, na devojku je dok je izlazila iz crnog džipa "rendž rover" nešto posle 18 sati na… »

Danas besplatni pregled dečjih auto sedišta

Moj Novi Sad 19.11.2016
Na parkingu preko puta Master centra Novosadskog sajma u Novom Sadu danas u periodu od 12 do 14 časova "Centar za promociju bezbednosti saobraćaja" organizuje javnu akciju besplatnog pregleda dečjih auto sedišta. Akcija je namenjena svim roditeljima i… »

Obaveštajni stručnjaci upozoravaju: Više desetina terorista planira napade u Evropi

Moj Novi Sad 19.11.2016
Obaveštajni stručnjaci procenjuju da pripadnici takozvane Islamske države imaju između 60 i 80 operativaca koji se kriju u Evropi kako bi izvršili napade, upozorio je holandski koordinator za borbu protiv terorizma Dik Šuf. Šuf je u intervjuu za AP… »

Tako važni poslovi a ne zarađuju ni prosečnu platu u Srbiji

Moj Novi Sad 19.11.2016
Oni čuvaju granice i po snegu i po ledu, prvi su na udaru u slučaju nereda, brinu se o bezbednosti države. One čuvaju decu, prate svaki njihov korak, uče ih i prosvećuju. One godišnje obavljaju stotine porođaja, učestvuju u rađanju novog… »

Jedinjenje koje uništava ćelije raka za 48 sati

Moj Novi Sad 19.11.2016
Rak debelog creva je danas jedan od najčešćih oblika raka među muškarcima i ženama. Uprkos tome što mnogi oboleli koriste razne prirodne lekove i preparate koji im pomažu, a mnogi tvrde i da sprečavaju ovu opaku bolest, medicinski stručnjaci… »

Ko su "online predatori"

Moj Novi Sad 19.11.2016
Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment 18.11.2016. godine održana je konferencija povodom projekta "Online Predatori" koji se realizuje pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade u okviru realizacije LAP-aza… »

Više od 83% roditelja ne koristi pravilno dečije auto-sedište

Moj Novi Sad 19.11.2016
Na javnoj akciji besplatnog pregleda dečijih auto-sedišta, pregledano je više od 40 vozila, a rezultati akcije pokazali su da se više od 83 % auto-sedista koristi nepravilno. Kao najveći problem, uočeno je da deca nisu pravilno pričvršćena u… »

Odobreno gašenje Zavoda za izgradnju grada i Poslovnog prostora

Moj Novi Sad 19.11.2016
Skupština grada je odobrila likvidaciju javnih preduzeća "Zavod za izgradnju grada" i "Poslovni prostor" i njihovu transformaciju u gradske uprave za građevinsko zemljište i za imovinu, pošto zakonski rok za postojanje indirektnih korisnika lokalnog… »

Danas pretežno sunčano i toplo

Moj Novi Sad 19.11.2016
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod. Uveče i noću na severu i zapadu umereno naoblačenje. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno… »