Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Uživajte u prolećnom danu!

Mondo 19.11.2016
Danas neuobičajeno sunčano i toplo za ovo doba godine! Uveče naoblačenje, kažu meteorolozi. Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti hladnije, uz postepeno… »

Evo koliko je Srbija izgubila stanovnika od 1992.

Mondo 19.11.2016
Srbija ima negativan prirodni priraštaj od 1992. godine, od tada izgubila je više od 600.000 stanovnika i sve to utiče na poremećenu starosnu strukturu. Foto: MONDO, Lana Stošić To je danas izjavila je rukovodilac Odseka za demografiju Republičkog… »

Bravo! Medalje za srpske mirovnjake

Mondo 19.11.2016
Kontigentu Vojske Srbije u mirovnoj operaciji UN u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA) danas su uručene medalje svetske organizacije zbog rezultata u pružanju medicinske podrške vojnoj, civilnoj i policijskoj komponenti te misije. Foto: Ministarstvo… »

Državljanin Tunisa: Srpska policija me mučila

Mondo 19.11.2016
Državljanin Tunisa Favzal Ismail, koji radi kao kamerman na televiziji "Dubai", tužio je državu Srbiju zbog policijske torture. MUP Srbije za Mondo: Pokrenut postupak protiv četiri policajca. Foto: youtube/prointscreen Ismailu 6. oktobra nije bio… »

Slepom dečaku Aleksandru ispunjena najveća želja

Mondo 19.11.2016
Slepom dečaku Aleksandru ostvarila se najveća želja – upoznao je Boru Đorđevića, a sve to zahvaljujući stolaru Miletu koji je odlučio da se posveti humanitarnom radu i pomaže deci u Srbiji. Foto: Stolar Mile/Milorad Jurković Aleksandar (12) iz… »

Premijer: Maja me zvala, čini mi se da je plakala

Mondo 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da opozicija u nedostatku argumenata kojima bi osporila rezultate vlade poseže za provociranjem sukoba u parlamentu i "spiralom laži". Foto: Tanjug, Rade Prelić Vučić je na Pink TV izjavio da je i do sada… »

Deo Vračara bez vode

Mondo 19.11.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas će bez vode ostati potrošači u Žičkoj ulici, između Ulica Golubačke i Dravske. Foto: Thinkstock Oni će bez vode biti od 8:30 do 14 sati, saopštilo je preduzeće "Beogradski… »