Izvor: OK radio arhiva vesti 19.11.2016

Uhapšena zbog teškog ubistva!

OK radio 19.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, nakon intenzivnog operativnog rada, rasvetlili su teško ubistvo 59-godišnjeg muškarca iz okoline Svrljiga i uhapsili jednu osobu, saopšteno je u subotu.. Policija sumnja da je L.S. (1971), 7… »

Horoskop za 19. novembar

OK radio 19.11.2016
Pred vama je horoskop za subotu 19. novembar. OVAN Na Vama je da donesete »završnu reč« ili konačnu odluku, koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke, nema razloga da… »

Horoskop za 20. novembar

OK radio 19.11.2016
Pred vama je horoskop za nedelju 20. novembar. OVAN Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše poslovne… »

Pet metaka u Novosađanku

OK radio 19.11.2016
Novi Sad -- Novosađanka T. K. (30) upucana je sa više hitaca u subotu oko 18 h na uglu Vardarske i Somborskog bulevara na Telepu u Novom Sadu, saznaje 021.rs. Kako potvrđuju u Hitnoj pomoći, ona je u teškom stanju prevezana na reanimaciju. Na nju je… »

Nemci se zidom ograđuju od izbeglica

OK radio 19.11.2016
Počela je gradnja zida kojim bi se stanovnici nemačkog Minhena ogradili od kampa predviđenog za useljavanje izbeglica. Reč je o zidu koji podseća na Berlinski, a kako navode strani mediji, u naselju Neuperlah u Minhenu, gde se nalazi izbeglički… »

Kendi Dalfer za počasnu građanku Niša

OK radio 19.11.2016
Nišvil džez festival uputio je predlog Skupštini grada Niša da na nekoj od narednih sednica dodeli status počasnog građanina grada Niša slavnoj saksofonistkinji Kendi Dalfer, zbog njenog doprinosa promociji Nišvila i grada Niša, pre svega u… »

Mačak spasao porodicu od trovanja

OK radio 19.11.2016
Jedan mačak u Varšavi spasao je petočlanu porodicu od opasnog trovanja ugljen monoksidom pošto su primetili da se čudno ponaša i sklanja u predsoblje i pozvali su zato vatrogasce, a pokazalo se da je koncentracija opasnog gasa zvanog "tihi ubica"… »

Geox: Nismo ovde da iskorišćavamo ljude

OK radio 19.11.2016
Fabriku ,,Geoxa" u Vranju posetio je predsednik ove svetske kompanije Mario Moreti Polegato koji se najpre susreo sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem i predsednikom Skupštine Dejanom Tričkovićem. Tom prilikom oni su razgovarali o… »

Stefanović: Ni pravosuđe nije pošteđeno od korupcije

OK radio 19.11.2016
Podaci sa kojima raspolaže Viši sud, vezano za predmete korupcije, ne mogu dati pravu sliku o tom problemu, jer nema velikog broja optuženja, a samim tim nema ni sudskih odluka, kaže v.f. predsednika Višeg suda u Vranju Dragan Stefanović. Kako je… »

Zurkolić: Hvala premijeru Vučiću

OK radio 19.11.2016
Beograd -- Narodni poslanik Moamer Zukorlić rekao je posle izjave premijera Vučića da država neće silom rušiti sporni objekat u Novom Pazaru da mu je zahvalan. Kako kaže, premijer je "pokazao državnički kapacitet" i jer ne dozvoljava da bude… »