Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 19.11.2016

Vučić: Jedna rečenica opisuje 100 dana Vlade

Pravda 19.11.2016
Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna, rekao je premijer Vučić na konferenciji za medije povodom 100 dana Vlade. Kako kaže, "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom… »

LDP: Nikolić da ne ugrožava rezultate u dijalogu Beograd-Priština

Pravda 19.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić mora da pazi na težinu izgovorenih reči i ne sme svojim izjavama da ugrožava do sada postignute rezultate u razgovorima sa Prištinom, kaže lider LDP Čedomir Jovanović. Kako kaže, umesto nastavka pregovora i… »

Tahiri: Prekidom dijaloga Srbija zaustavlja put ka EU

Pravda 19.11.2016
Kosovska ministarka za dijalog sa Beogradom Edita Tahiri danas je, komentarišući izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića da će predložiti prekid dijaloga sa Prišitnom ako Kosovo bude primljeno u Unesko, rekla da bi time bio zaustavljen put… »

Vučić otkrio: Maja je jutros plakala!

Pravda 19.11.2016
"Dešavanja oko Marijana Rističevića u Skupštini Srbije su modus operandi različitih prevara koje smo viđali", rekao je premijer Aleksandar Vućić gostujući na televiziji. Vučić je rekao da su svi prećutali da se Rističević izvinio. - Velika… »

Vulin: Prioritet borba protiv nezaposlenosti

Pravda 19.11.2016
Ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da se nastavlja rad na strateškim prioritetima politike a na prvom mestu borbu protiv nezaposlenosti. Time sam najzadovoljniji, rekao je Vulin novinarima nakon… »

Evo o čemu ministri pričaju kad se kamere ugase!

Pravda 19.11.2016
Iako su tokom predstavljanja rezultata Vlade Srbije u prvih 100 dana izgledali ozbiljno, kada su se kamere ugasile, naši ministri su pokazali da su i oni "običan narod" i da ih muče "svakodnevni problemi", od oblačenja do školovanja. Nakon izlaganja… »

Boško Obradović: Marjan Rističević je ljudski ološ! (video)

Pravda 19.11.2016
Predsednik Dveri Boško Obradović u emisiji "Lični stav" osvrnuo se na nedavno ponašanje poslanika vladajuće koalicije Marjana Rističevića. Obradović je osudio njegovo ponašanje, posebno se osvrnuvši na njegovu reakciju na prikupljanje pomoći za… »