Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Bako, ti nisi majka unučetu, i ne znaš bolje od njegove majke!

Prva 19.11.2016
Prvo, jedino i zlatno pravilo – tvoje unuče nije tvoje dete. Bake mogu i trebaju da vole, ali nikada ne smete sebe dovesti u poziciju da smatrate kako imate jednaka prava kao i detetova majka. Unuče nije vaše dete i ne pripada vam, volite njega ili… »

Fantastični soliter u Mumbaju sa bazenima umesto balkona

Prva 19.11.2016
Arhitekte koje su projektovale novi stambeni oblakoder u Mumbaju napravile su smeo i radikalan potez, predvidevši da stanovi umesto balkona imaju staklene bazene. Oblakoder od 37 spratova, nazvan “Akvarija grande”, nastao je kao rezultat saradnje… »

Klovnovi koji lede krv u žilama!

Prva 19.11.2016
Iako je ime ove rubrike "zabavni video" nismo sigurni da je ovo što ćete videti baš zabavno, ali tvorcima ove skrivene kamere očigledno jeste! Iako od klovnova uglavnom očekujemo da nas nasmeju i razonode, ovaj vam može izazvati samo noćnu moru… »

Sprečite opadanje: Samo jedna namirnica čini čuda za vašu kosu!

Prva 19.11.2016
Jaka, gusta i dugačka kosa je san mnogih žena i zaista – ništa nije lepše nego videti negovanu kosu i dobru frizuru na dami. Ipak, sve znamo da je to ponekad nemoguća misija – kosa nas ne "sluša", ili je previše tanka i krhka, a najgore je ako… »

Od godine rođenja zavisi koliko ste otporni na grip

Prva 19.11.2016
Prema najnovijem istraživanju objavljenom u časopisu "Nauka", godina rođenja može biti veoma bitan faktor u borbi vašeg imunog sistem sa određenim tipovima gripa. Ovo istraživanje pokazuje da ako ste bili izloženi određenom tipu virusa u… »

Ako izbacite samo ove ČETIRI reči iz upotrebe, već ćete biti mnogo srećniji!

Prva 19.11.2016
Često se misli da ima onih koji su rođeni "pod srećnom zvezdom" i onih koji su bili u "zadnjem redu" kada se sreća delila. Ipak, za poraze nije uvek glavni krivac nedostatk sreće. Stručnjaci tvrde da je jedan od koraka ka sreći izbacivanje nekih… »