Izvor: Srbija danas arhiva vesti 19.11.2016

Vučić: Prvih 100 dana Vlade obeležila je ekonomska stabilnost!

Srbija danas 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu TV Pink gde govori o rezultatima vlade u prvih 100 dana rada. Premijer kaže da možemo da se pohvalimo ekonomskom stabilnošću i stabilnošću budžeta. Vlada je izabrana 11. avgusta ove… »

Zima može da počne! Beogradski putari održavaju čak 2,5 hiljade kilometara puta

Srbija danas 19.11.2016
Preduzeće "Beograd put" održava 2,5 hiljade kilometara saobraćajnica, od čega je 1,6 hiljada kilometara prvog prioriteta. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, njegov zamenik Andreja Mladenović, predsednik Skupštine grada Beograda Nikola… »

Vesić: Grad je veoma zadovoljan saradnjom sa Saobraćajnim fakultetom

Srbija danas 19.11.2016
Maltene da nema projekta u koji Saobraćajni fakultet nije uključen, istakao je Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je svečanoj akademiji povodom 63. godišnjice Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i tom prilikom istakao značaj saradnje… »

Panika na balkanskom poluostrvu: Novi potresi u Grčkoj, Makedoniji i Bugarskoj

Srbija danas 19.11.2016
Nema podataka o šteti. Zemljotres jačine 5,1 stepen po Rihterovoj skali registrovan je protekle noći u Grčkoj, a osetio se i u Makedoniji i Bugarskoj. Epicentar zemljotresa bio je oko 38 kilometara severno od Soluna na dubini od 10 kilometara ispod… »

Kupio je koze da očisti imanje od korova, a sad je gazda uspešne farme!

Srbija danas 19.11.2016
Dejan Vasilijević iz Čačka je pre pet godina iz hobija počeo da se bavi kozarstvom u svom rodnom selu Živica, kod Guče, da bi danas nikla čitava farma koja broji 140 koza i preko 200 jarića. Vasilijević kaže da je kupio 14 koza kako bi svoje… »

Da deca ne žive na ulicama Beograda! Mali: Rešen je problem prihvatilišta za decu

Srbija danas 19.11.2016
Mali je precizirao da prema trenutnim podacima na ulicama Beograda ima oko 1.700 dece, koja žive ili rade na ulici, što je za sve velika obaveza, te zbog toga protokol stupa na snagu odmah. Protokol o postupanju organa, ustanova i organizacija u… »

Stomačni virus trese Srbiju: Ovo su prvi simptomi, i deluju kao nešto drugo

Srbija danas 19.11.2016
Ovih dana se sve više ljudi žali na stomačne probleme, koji se manifestuju kako mučninom i povraćanjem, tako i gadnom dijarejom. Crevna viroza, takozvani stomačni grip, trese Srbiju. Broj obolelih je sve veći, a mučnina, povraćanje, proliv… »

Ima li kraja porodičnoj drami: Usvojeni sin slavne pevačice kriv za smrt njene ćerke!

Srbija danas 19.11.2016
Jedna od najtužnijih porodičnih "selebriti" priča svih vremena kao da se bliži kraju. Nik Gordon, usvojeni sin slavne pevačice Vitni Hjuston koja je tragično nastradala 11. februara 2012. godine moraće da plati porodici Hjuston-Braun 36.250.000… »

Auto test: Mnogi se zalete i pogreše! Kojim redom idu kola na ovoj raskrsnici? (foto)

Srbija danas 19.11.2016
Proverite svoje znanje. Zarad bezbednosti, pravila saobraćaja se moraju savršeno znati, te ako ste među budućim vozačima, nemojte sedati za volan dok ih dobro ne savladate. A ukoliko ste već ponosni vlasnik vozačke dozvole, ovaj problem bi trebalo… »

Munje! Skrljao se, a Hitna pomoć je stigla za 2 sekunde! (video)

Srbija danas 19.11.2016
Kakvi profesionalci. Ovo se zaista retko viđa - da neko doživi saobraćajnu nesreću i odmah dobije potrebnu pomoć. Prilikom preticanja, vozač nije dobro procenio situaciju i završio je u jarku. I već sledećeg trenutka, tu su bili bolničari da… »