Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Ukoliko volite alkohol i masnu hranu, morate ovo pročitati! Ne morate brinuti o jetri, jer...

Srbija danas 19.11.2016
Ovaj organ je zaslužan za razgradnju otrova u našem telu, stoga je vrlo važno njegovo zdravlje. Oni koji su slabi na nezdravu masnu hranu i alkoholna pića, svesni su da im jetra neće biti dugo živa Postavlja se pitanje, kako uživati u onome što… »

Čeka vas sigurna smrt: Sat vremena na ovom mestu će vas ubiti (foto)

Srbija danas 19.11.2016
Ne dajte da vas prevari pogled na prekrasno jezero Karačaj! Ovo rusko jezero je i zvanično najzagađenije mesto na planeti! Tokom devedesetih samo sat vremena stajanja na obali moglo je da ubije Za svega sat vremena organizam bi primio dozu radijacije… »

Pola Srbije trese stomačni virus: Niko vam nikada nije rekao, ali od ovog trika ćete brzo ozdraviti

Srbija danas 19.11.2016
A trpeli biste danima. Tipični simptomi stomačnog virusa su mučnina, visoka temperatura, poraćanje i dijareja, za koje mislite da nikada neće proći. Poslednjih dana u Srbiji vlada baš ovakvo stanje, a uzrok je promena godišnjeg doba usled čega… »

Važno! Ne kupujte hranu čija oznaka počinje sa 8 - moguće da je genetski modifikovana! (video)

Srbija danas 19.11.2016
Budite pažljivi. Važne oznake možete pronaći na etiketama pakovane hrane, kao i na svežim proizvodima. Da li ste se ikada zapitali šta znače brojevi na nalepnicama koje možete videti na voću i povrću? Te oznake nisu samo tu da prikažu logo… »

Puno košta: Dara Bubamara pokazala svoj dom na Dedinju, za koji kaže da je kao hotel (video)

Srbija danas 19.11.2016
Pevačica živi u Novom Sadu ali je zbog posla često u Beogradu pa je kupila stan i u prestonici. Pevačica Dara Bubamara ugostila je ekipu Amidži šou-a u svom stanu u Beogradu. Stan se nalazi u mirnom delu na Dedinju a kako Bubamara kaže, prve… »

Bar je jedna priznala: Manekenka otkrila kako poznate mame tako brzo nakon porođaja vrate liniju

Srbija danas 19.11.2016
Krisi Tajgen je poznata po tome da govori šta misli. Manekenka Krisi Tajgen, pre samo sedam meseci se porodila i svom suprugu, muzičaru Džonu Ledžendu podarila ćerku Lunu Simonu. Ona j gostujući u emisiji "Today show" na jednoj američkoj televiziji… »

Žena mu je zatrudnela posle vazektomije: Bio je ubeđen da ga je prevarila, ali jednu stvar nije znao!

Srbija danas 19.11.2016
Neverovatna priča. Mladi bračni par, Kolbi (29) i Ešli Grejs (30), nakon rođenja ćerke Pejzi, odlučili su da neće više imati dece. Kolbi se podvrgao vazektomiji, ali prošle godine je njegova supruga ponovo zatrudnela. Ovo je uticalo na njihov… »

Kada me zagrli, ja vrištim od bolova: Ispovest žene koja je Alergična na svog muža - ali bukvalno!

Srbija danas 19.11.2016
"Telo mi potpuno poludi, grlo mi se stegne" "Alergična sam na svog supruga", rečenica je koju ste verovatno mnogo puta čuli. Međutim, kada je u pitanju 29-godišnja Džoana Votkins, ona ima bukvalno značenje. I kad ona to kaže, definitivno nikome… »

Udarcem u glavu onesvestili vršnjaka: Kad su počeli da mu skaču po glavi, deca vrištala - umalo ga ubili!

Srbija danas 19.11.2016
Vršnjačko nasilje širom BiH postalo je hronični problem, a najnoviji slučaj koji je šokirao BiH je slučaj S.S. (15), koga su pre nekoliko dana pretukli su iza osnovne škole u Zenici. Očajna majka ispričala je da već duže vreme ti dečaci… »