Izvor: Studio B arhiva vesti 19.11.2016

Đoković u finalu mastersa u Londonu

Studio B 19.11.2016
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u subotu uveče u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa u… »

Grad spreman za zimsku sezonu

Studio B 19.11.2016
Gradski čelnici Beograda obišli su danas novu bazu zimske službe Beograd puta na Novom Beogradu nakon čega su konstatovali da je grad spreman za početak nove zimske sezone. Predstavnici Beograd puta održali su prezentaciju, predstavili svoj rad… »

Uspešna saradnja Saobraćajnog fakulteta i Grada Beograda

Studio B 19.11.2016
Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je svečanoj akademiji povodom 63. godišnjice Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i tom prilikom istakao značaj saradnje Grada Beograda i te visokoškolske ustanove. Vesić je rekao da Grad sarađuje sa… »

Hitne mere u novom Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici

Studio B 19.11.2016
Novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici uvodi potpuno nove hitne mere – udaljavanje nasilnika iz porodice i zabranu prilaska žrtvi, kao i profesionalno-disciplinsku odgovornost za službenike koji ne budu postupali u skladu sa zakonom, izjavila je… »

Obaveštajni stručnjaci:Više desetina terorista planira napade u Evropi

Studio B 19.11.2016
Obaveštajni stručnjaci procenjuju da pripadnici takozvane Islamske države imaju između 60 i 80 operativaca koji se kriju u Evropi kako bi izvršili napade, upozorio je danas holandski koordinator za borbu protiv terorizma Dik Šuf. Šuf je u intervjuu… »

Susret Putina i Obame u Limi

Studio B 19.11.2016
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama i predsednik Rusije Vladimir Putin kratko su danas razgovarali na marginama samita azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Peruu, prenosi Tass. Prema rečima portparola Kremlja Dmitrij Peskova dva predsednika su… »

Premijer: Spirala laži i provociranje sukoba u nedostatku argumenata

Studio B 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da opozicija u nedostatku argumenata kojima bi osporila rezultate vlade poseže za provociranjem sukoba u parlamentu i „spiralom laži“. Vučić je na Pink TV izjavio da je i do sada u parlamentu bilo svega… »

100 dana rada Vlade: Srbija ekonomski napredna, sigurna zemlja

Studio B 19.11.2016
U Naučno-tehnološkom parku „Zvezdara“ Vlada Srbije je obeležila 100 dana rada, a premijer Aleksandar Vučić tim povodom kaže da je Srbija stabilana, na dobrom putu, ekonomski napreduje, bezbednosno je sigurna i jedan je od stubova regionalne… »

Zbog izbora članova REM-a tužba Upravnom sudu

Studio B 19.11.2016
Grupa organizacija civilnog društva je danas saopštila da odbija da učestvuje u „lažiranom procesu“ izbora članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Srbije i ukazuje da ima „zloupotrebe i političkih pritisaka“. Grupa… »

Zvezda slavila u Kruševcu, Vojvodina sigurna protiv Pazara

Studio B 19.11.2016
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na teškom gostovanju u Kruševcu ekipu Napretka 1:0 (0:0) i zadržali šest bodova više u odnosu na Partizan i Vojvodinu. Strelac gola za važna tri boda bio je Džon Ruiz u 69. minutu, odličnim udarcem van kaznenog… »