Izvor: Telegraf arhiva vesti 19.11.2016

Nikolić: Prekinuti razgovore sa Prištinom ako Kosovo uđe u Unesko

Telegraf 19.11.2016
- Nezamislivo je da takozvano Kosovo bude u Unesku bez pregovora u Briselu - rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će u slučaju da Kosovo i Metohija na Generalnoj skupštini Uneska postane član… »

Uskoro se sastaju Putin i Obama: Ceo svet se pita o čemu će razgovarati posle Trampove pobede

Telegraf 19.11.2016
Sastanak će se desiti "u prolazu" Predsednik Rusije Vladimir Putin i odlazeći predsednik SAD-a Barak Obama mogli bi da se sastanu “u prolazu”, na marginama samita foruma Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC), izjavio je danas portparol… »

Alarmantno: Srbija je od 1992. izgubila više od pola miliona ljudi

Telegraf 19.11.2016
U Srbiji je sve više starih, a sve manje mladih koji su tu i koji ne žele ili ne mogu da rode - rekla je Gordana Bjelobrk. Srbija ima negativan prirodni priraštaj od 1992. godine, od tada izgubila je više od 600.000 stanovnika i sve to utiče na… »

Vučić danas o rezultatima Vlade za prvih 100 dana

Telegraf 19.11.2016
Vučić je u četvrtak povodom 100 dana rada vlade ocenio da su ministri radili pristojno i dobro, a za sebe je rekao da je "mogao i morao uvek bolje" Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predstaviće danas rezultate postignute u prvih sto dana rada… »

Stravičan zločin u Banjaluci: Kidnapovali mladića, pretukli ga, a onda ga ostavili golog na ulici

Telegraf 19.11.2016
Davor Malić je zadobio teže povrede i smešten je u UKC Republike Srpske. Nepoznati napadači sinoć su Davora Malića (25) iz Banjaluke u centru tog grada napali i oteli. Američke vojne snage stižu u Banja Luku! Nakon premlaćivanja, skinuli su ga… »

Teška saobraćajna nesreća kod Sarajeva: Osam osoba povređeno

Telegraf 19.11.2016
Nema informacija o težini povreda putnika. Osam osoba povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Sarajevu. STRAŠAN UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Poginuo suvozač, za život vozača (29) se bore lekari Kako je za N1 potvrđeno iz… »

Beograd spreman za prvi sneg: Nabavljeno 19.000 tona putne soli, obavljen remont vozila, rekonstruisano svih 14 baza Beograd…

Telegraf 19.11.2016
Prema rečima gradonačelnika, grad je u potpunosti spreman za zimsku sezonu koja je počela 15. novembra i trajaće do 31. marta. Gradski čelnici Beograda obišli su danas novu bazu zimske službe Beograd puta na Novom Beogradu nakon čega su… »

Facebook više neće biti isti: Nova opcija spasavaće čak i živote

Telegraf 19.11.2016
Iz Facebooka kažu da njihov novi softver može da se koristi za praćenje emocija medicinskih bolesnika ili za procenu reakcije publike na izlaganje javnog govornika, pa čak i za detektovanje pospanosti kod vozača. Globalna društvena mreža Facebook… »

Parkirao auto, ubio devojku, pa sebe: Novi detalji užasne tragedije koja je uzdrmala Balkan

Telegraf 19.11.2016
Iza ubijene devojke ostalo je petogodišnje dete koje je imala iz prethodne veze. Prvi rezultati istrage smrti muškarca i žene, čija tela su jutros pronađena u automobilu na parkingu, pokazuju da je bilo u pitanju ubistvo i samoubistvo, saopštila je… »

U ovoj ulici je izrešetana teodora: Napadač ispalio pet metaka, dok je njen dečko izlazio iz zgrade! (foto)

Telegraf 19.11.2016
Nepoznati mladić je na nju ispalio pet hitaca, dok je izlazila iz svog automobila. Teodora K. (30) iz Novog Sada upucana je sa više hitaca večeras oko 18 časova na uglu Vardarske i Somborskog bulevara na Telepu. RAFALI U NOVOM SADU: Devojka (30)… »