Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 19.11.2016

Alarmantno: Srbija je od 1992. izgubila više od pola miliona ljudi

Telegraf 19.11.2016
U Srbiji je sve više starih, a sve manje mladih koji su tu i koji ne žele ili ne mogu da rode - rekla je Gordana Bjelobrk. Srbija ima negativan prirodni priraštaj od 1992. godine, od tada izgubila je više od 600.000 stanovnika i sve to utiče na… »

Ponos Srbije: Naši vojnici odlikovani medaljama Ujedinjenih nacija (foto)

Telegraf 19.11.2016
Medalje pripadnicima srpskog kontingenta uručili su zamenica specijalnog predstavnika generalnog sekretara UN za CAR Dajan Korner. Na svečanosti održanoj danas u vojnoj bazi „Morava“ u Bangiju, glavnom gradu Centralnoafričke Republike, kontingentu… »

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Telegraf 19.11.2016
Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata. Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem… »

Pažnja: Lopovi haraju u vreme slavskih proslava!

Telegraf 19.11.2016
Budući da je vreme slavskih proslava u punom jeku, lopovi ne prezaju od pljački stanova, prodavnica, kuča i druge imovine. Za vreme proslave verskih praznika leskovačka policija je ukazala da je neadekvatno obezbeđenje lične imovine, kuća, stanova… »

Obaramo sve rekorde: Telegrafov LIVESTREAM povodom 100 dana vlade gledalo pola miliona ljudi (video)

Telegraf 19.11.2016
Gledamo se na Fejsbuku, Jutjubu, ali i na našoj T Now platformi. Internet portal Telegraf.rs nastavlja da obara sve rekorde! Naš “livestream” povodom 100 dana rada vlade Republike Srbije pratilo je više od pola miliona ljudi, na Fejsbuku, Jutjubu… »

Srbija leži na 180 milijardi dolara: Možemo da živimo kao Švajcarci i otplatimo sav dug (foto)

Telegraf 19.11.2016
Rezerve od preko dve milijarde tona uljnih škriljaca u aleksinačkom području, prema procenama stručnjaka tokom nekoliko decenija eksploatacije mogle bi da donesu dobit od oko 60 milijardi dolara prodajom nafte i naftnih derivata. Rudno bogatstvo koje… »

Sarma, kiseli kupus, pasulj i gibanica nisu srpska jela! Evo šta jeste naše i kako se sprema (foto)

Telegraf 19.11.2016
Mnoga jela za koja ste bili ubeđeni da su srpska, to zapravo nisu, a za jedno za koje verovatno nikada niste čuli, ili bar, niste probali niti imate predstavu kako izgleda, dajemo vam recept! Veliki broj Srba diči se našom nacionalnom kuhinjom i… »

Surova ispovest Srbina koji živi u Švajcarskoj 20 godina: Ovo je prava istina o životu i radu u inostranstvu

Telegraf 19.11.2016
Da ni onima koji žive "preko grane" nije savršeno pokazuje i ispovest Srbina koji u Švajcarskoj živi 20 godina, a koji je pri poseti Beogradu svom dobrom prijatelju otkrio kako život i rad tamo zaista izgledaju. Da ni onima koji žive “preko… »