Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 19.11.2016

Nikolić: Prekinuti razgovore sa Prištinom ako Kosovo uđe u Unesko

Telegraf 19.11.2016
- Nezamislivo je da takozvano Kosovo bude u Unesku bez pregovora u Briselu - rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će u slučaju da Kosovo i Metohija na Generalnoj skupštini Uneska postane član… »

Vučić predstavio 100 dana Vlade: Srbija više neće da krvari, na pravom smo putu (video)

Telegraf 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić predstavlja rezultate postignute u prvih sto dana rada Vlade u novom sazivu. Srbija se nalazi čvrsto na evropskom putu, čuvajući svoju nezavisnost, suverenost i dobre odnose sa svim našim prijateljima, Rusijom… »

100 DANA srpske VLADE: Evo kako su ministri zadovoljni svojim radom (foto)

Telegraf 19.11.2016
Premijer Srbije gotovo za svakog ministra imao je reči hvale. A evo kako su Šarčević, Krkobabić, Vulin, Dačić i ostali ministri zadovoljni radom vlade i šta najavljuju. U Naučno-tehnološkom parku “Zvezdara” Vlada Srbije obeležila je 100… »

Foto-ubod: Vučićeva fotka koja je pobedila! Pogledajte natpis iznad premijerove glave (foto)

Telegraf 19.11.2016
Natpis iznad Vučićeve glave se savršeno uklapa u filozofiju srpskog premijera da će svi ministri, uključujući i njega morati da rade na više frontova, da stignu na 100 strana i obavljaju mnogo stvari za dobrobit Srbije. U Naučno-tehnološkom parku… »

(Ekskluzivni VIDEO) Pogledajte kako Vučić igra bilijar

Telegraf 19.11.2016
Posle predstavljanja postignutih rezultata u prvih 100 godina rada Vlade Srbije, Aleksandar Vučić je iskoristio priliku da odigra partiju bilijara. Premijer Srbije, Aleksandar Vučić zajedno sa drugim ministrima obeležio je danas 100 dana Vlade Srbije… »

Đurić: Telekom sada pokriva celu Srbiju

Telegraf 19.11.2016
Prvi put posle mnogo godina, praktično posle rata, naš telekomunikacioni sistem dogovorom o telekomunikacijama zastupljen od Horgoša do Šar planine, kaže Marko Đurić. Dogovorom u Briselu povećan je broj građana južno od Ibra koji mogu da… »

Veći budžet skupštini Srbije: Poslanicima duplo više novca u 2017. godini

Telegraf 19.11.2016
Predloženo je da Narodna skupština dobije 3, 48 milijardi dinara što je duplo više u odnosu na ovogodišnjih 1, 87 milijardi dinara. Kasa Skupštine Srbije, prema okvirnom Predlogu budžeta za 2017. godinu, biće duplo “teža” u odnosu na ovu… »