Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 19.11.2016

Uskoro se sastaju Putin i Obama: Ceo svet se pita o čemu će razgovarati posle Trampove pobede

Telegraf 19.11.2016
Sastanak će se desiti "u prolazu" Predsednik Rusije Vladimir Putin i odlazeći predsednik SAD-a Barak Obama mogli bi da se sastanu “u prolazu”, na marginama samita foruma Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC), izjavio je danas portparol… »

"Čovek iz senke" doveo Trampa na vlast: Donald dao 14 miliona da bi pobedio, evo kako je izdominirao (video)

Telegraf 19.11.2016
Hilari Klinton je na rad sa internet resursima potrošila 3,1 miliona dolara, a Tramp, koga su mnogi smatrali autsajderom, skoro pet puta više - 14, 2 miliona dolara. Donald Tramp je u svojoj predizbornoj kampanji iskoristio punu snagu interneta i… »

Dramatičan snimak spasavanja deteta (6) ispod tone kamenja (video)

Telegraf 19.11.2016
Spasilačka operacija trajala je četiri sata, a volonteri su kopali mašinama, lopatama i golim rukama. Sirijska civilna odbrana objavila je dramatičan snimak spasavanja šestogodišnjeg dečaka iz ruševina zgrade nakon bombardovanja u gradu Alepu gde… »

Potresna ispovest majke savine: Dala sam rođaki da poljubi moju bebu, a onda su joj se pojavile krvave rane i plikovi na licu…

Telegraf 19.11.2016
Sve je izgledalo kao da je detetu prosuta kiselina na lice... Na drugom rođendanu Sijene Dafild, njena majka Savina ostavila ju je kod rođake koja ju je poljubila u lice, nakon čega su nesretnom detetu iskočili krvavi plikovi i rane po licu. ON IMA… »

Srušio se avion u Nevadi: Letelica pala na parking i izazvala eksploziju automobila, ne zna se broj poginulih (foto) (video)

Telegraf 19.11.2016
Vatrogasci, policija i Hitna pomoć su na licu mesta. U američkom gradu Elko u Nevadi srušio se avion, a korisnici društvenih mreža iz tog mesta objavljuju da je u toku evakuacija građana koji žive u neposrednoj blizini mesta pada letelice. Avion je… »

Tramp prevario 5.000 studenata za 40 miliona dolara: Sada se nagodio da plati samo 25 miliona

Telegraf 19.11.2016
Nagodbom bi bio završen spor koji je pratio Trampa tokom cele kampanje, i doveo do jednog od kontroverznijih momenata njegove kandidature. Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp pristao je u petak da se nagodi oko tužbi za prevare vezane za… »