Zabava arhiva vesti 19.11.2016

"Bijelo dugme" u Kombank areni

RTV 19.11.2016
BEOGRAD - Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa održaće danas prvi od tri koncerta u Kombank areni. Drugi koncert zakazan je za 20. novembar, treći 26. novembra, a svako ko danas, sutra ili prekosutra kupi ulaznice, dobiće na poklon… »

Objavljeno deluks izdanje benda "Metallica"

RTV 19.11.2016
BEOGRAD - Bend "Metallica" objavio je deluks izdanje od tri CD-a, sa novim 10. albumom "Hardwired...To Self-Destruct" i obradama pesama kao što su "Remember Tomorrow" grupe "Iron Maiden" ili pak "When A Blind Man Cries" sastava "Deep Purple". Novo… »

Pevačica mislila da neće živa dočekati dolazak policije: Katarina brutalno pretučena

Story 19.11.2016
Pevačica koja je pretučena prošle nedelja smogla je snage da stane pred kamere i govori o kobnoj večeri, kako bi njena priča pomogla ženama koje su se našle u sličnim situacijama. Katarinu Rautek, pevačicu grupe ET, pretukao je dečko Krešimir… »

Haljina Merilin Monro prodata za 4,8 miliona dolara

Večernje novosti 18.11.2016
Kultna haljina pripijena uz telo, koju je nosila Merilin Monro kada je pevala pesmu "Srećan rođendan" predsedniku Džonu Kenediju prodata je sinoć za 4,8 miliona dolara na aukciji u Beverli Hilsu. Kultna haljina pripijena uz telo, koju je nosila… »

Borba za ženku uhvaćena u ledenom zatvoru

RTS 19.11.2016
U divljini Aljaske Bred Vebster, školski učitelj, pronašao je dva potpuno zamrznuta losa, zaleđena u trenutku borbe za ženku. Kada su ih izvadili, Vebster je primetio da je jedan bio smrtno ranjen, ali je, pošto su im se rogovi ispreletali, povukao… »

Mačak spasio porodicu u Varšavi od trovanja ugljen-monoksidom

RTS 19.11.2016
Jedan mačak u Varšavi spasio je petočlanu porodicu od opasnog trovanja ugljen-monoksidom pošto su primetili da se ljubimac čudno ponaša i sklanja u predsoblje. Zbog njega su pozvali vatrogasce, koji su utvrdili da je koncentracija ugljen-monoksida… »

Lepota je prolazna: Dragana Mirković otkrila čime ju je Toni osvojio!

Svet 19.11.2016
Dragana Mirković, gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In” i odgovarala i na prilično lična pitanja. Javnost zna da pevačica već 16 godina uživa u skaldnom braku sa Tonijem Bijelićem, i da su iz njihove ljubavi rođeni sin i… »

Pevala moćnicima srpske: Ministri dali po 100 evra da vide Cecu!

Kurir 19.11.2016
VIP zabavi u Banjaluci na kojoj je pevala Svetlana Ražnatović prisustvovali političari, ministri, ali i ugledni biznismeni, koji nisu žalili novac da čuju i vide najpopularniju folk pevačicu. Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se kao specijalna… »

Haos u Snajkama: Blondi besna, cimeru pretila smrću (VIDEO)

Vesti online 19.11.2016
Ako su vam falili "Parovi" i "Farma", ne brinite, tu su "Snajke". Ovaj rijaliti sve više liči na one prethodne, samo se po imenima razlikuju. Sve ostalo je tu: prostote, nasilje, svađe, tuče... Tako smo u jednoj od prethodnih epizoda imali priliku da… »

Novi rat na muzičkoj sceni: Željko Joksimović obradio pesmu “Električnog orgazma”, rokeri ga napali! Evo šta je rekao…

Svet 19.11.2016
Kantautor Željko Joksimović u sklopu projekta “Dva sveta” obradio je pesmu “Električnog orgazma” “Ja sam težak kao konj” u džez fazonu. Ova verzija izazvala je oprečne reakcije, posebno u rokerskom svetu. Obrađenu verziju je Srđan… »