Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Šta Zoranu zabole za moje kurtone?!

Alo 26.11.2016
Mrka poručio Zorani da ga pusti da na miru kupuje kurtone! Nakon što je ministarka građevine Zorana Mihajlović počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića oštro kritikovala što je rekao da će 5.000 dinara jednokratne pomoći za prenzionere… »

Toma počasni Knićanin

Alo 26.11.2016
Tomislavu Nikoliću predsedniku Srbije danas je u Kniću uručena Povelja počasnog građanina. On je izglasan za počasnog građanina na predlog opštine Knić, i dva sela, od ukupno 36, Žunja i Lipnice. Nikolić je poručio da je proglašavan više… »

Evo čiji bi Nikolić bio kandidat

Alo 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima. On je dodao da bi, ukoliko to učini, bilo prirodno da bude kandidat Srpske napredne stranke. Navodeći da mu je… »

Ješić:Opozicija bi trebalo da napusti Skupštinu

Alo 26.11.2016
Poslanik i funkcioner Demokratske stranke (DS) Goran Ješić ocenio je danas da je parlamentarizam u Srbiji "ozbiljno ugrožen". On smatra da političko nasilje vlasti nad opozicijom obesmišljava postojanje parlamenta, zbog čega bi opozicija morala da… »

Janković: Evo što se ne izjašnjavam o kandidaturi

Alo 26.11.2016
Povodom apela 100 javnih ličnosti da se kandiduje na izborima, oglasio se i Saša Janković. Zaštitnik građana Saša Janković je u intervjuu za "Dojče vele" obrazložio zašto ne odgovara na pitanje da li će se kandidovati na predsedničkim… »

Jankovića mole da se kandiduje

Alo 26.11.2016
Stotinu javnih ličnosti, među kojima su književnici, novinari, glumci i profesori, apelovalo je juče na zaštitnika građana Sašu Jankovića da se kandiduje za predsednika Srbije kao nestranački kandidat. Oni su pozvali demokratski orijentisane… »

Janković je zloupotrebio funkciju

Alo 26.11.2016
Nebojša Stefanović rekao je sinoć da su, iako ima još do predsedničkih izbora, pojedini već počeli kampanju, a da su neki zloupotrebili funkciju u tu svrhu kao zaštitnik građana Saša Janković. Sve vreme se bavi politikom, mesecima unazad… »

Devenport: Ne podržavam proteste protiv Vlade

Alo 26.11.2016
Šef delegacije Evropske unije Majkl Devenport izjavio je danas da je, ako bude pozvan, spreman da ponovo ode u Skupštinu Srbije i tamo predstavi Izveštaj Evropske komisije na sednici Odbora za evropske integracije. "Spreman sam da ponovo odem ako me… »

Milenović u trku za predsednika, ne bi išla kao nezavisni kandidat!

Alo 26.11.2016
Članica Saveta za borbu protiv korupcije u ostavci, Miroslava Milenović izjavila je da, ukoliko odluči da se 2017. godine kandiduje na izborima za prvu predsednicu Srbije, to sigurno neće učiniti kao nezavisna kandidatkinja "jer promene mogu da se… »