Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 26.11.2016

Jeca đuskala sa svekrom (FOTO)

Alo 26.11.2016
Novak Đoković, trenutno drugi na ATP listi, ali nadamo se ne zadugo, bio je sa suprugom Jelenom na koncertu "Bijelog dugmeta". Nole i Jeca su u subotu sleteli u Beograd, a kako to obično biva, kada je teniser u Srbiji, on želi i da maksimalno… »

Bivša farmerka pokazala zanosnu guzu (VIDEO)

Alo 26.11.2016
Iako pevačica Dušica Grabović nije bila bliska sa Nemanjom Miloševićem MCN-om tokom boravka u rijalitiju "Farma", njih dvoje su nakon što se sve završilo sklopili veliko prijateljstvo koje je sada krunisano i poslovnom saradnjom. Dušica i MCN su… »

Ove tri stvari muškarci žele u seksu!

Alo 26.11.2016
Muškarci se često žale da seks ne traje dovoljno dugo. Oni žele predigru, baš kao i žene i uživaju u odnosu koji se prekida, pa ponovo počinje, prekida i počinje i tako dugo. Većina muškaraca preferira sporo dosezanje vrhunca. Seks usred noći… »

Evo oko čega se pevačica prepire sa Harisom

Alo 26.11.2016
Popularna pevačica Radmila Manojlović otkrila je da su se ona i njen dečko Haris Berković prepirali oko jedne svari koja im je veoma bitna. Kako je Rada navela, ona i Haris ne pate od ljubomore, niti se svađaju oko sitnica, ali kada je reč o muzici… »

Kanje Vest sve gore!

Alo 26.11.2016
Američki reper Kanje Vest, nedavno je hospitalizovan zbog narušenog psihičkog zdravlja. Naime, Kanje je u bolnicu primljen u ponedeljak zbog akutne psihoze koju je izazvao nedostatkak sna i dehidratacija, ali je njegovo zdravstveno stanje ozbiljnije. -… »

Kaća: Da sam tog dana zaspala, ne bih se probudila!

Alo 26.11.2016
Katarina Grujić podelila je sa javnošću da joj život bio ozbiljno ugrožen kada je imala samo 16 godina. Pevačica je sa samo 16 godina dobila upalu slepog creva. Međutim, lekari nisu postavili dobru dijagnozu, pa se bolest razvila. Kaća ne voli da… »

Ovo je najbolja poza za spavanje (VIDEO)

Alo 26.11.2016
Retki spavaju samo u jednoj pozi, a svako od nas ima omiljenu u kojoj provede najveći deo noći. Lekari kažu da je najgore spavanje na trbuhu jer se stvara neprijatan pritisak na vrat i leđa. Za kičmu je najbolje da spavamo na leđima, ali u toj pozi… »

Evo šta doručkuje Ana Ivanović (FOTO)

Alo 26.11.2016
Ana Ivanović je pobornik zdravog života i pravilne ishrane. A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 25, 2016 at 6:03am PST A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 25, 2016 at 6:03am PST A photo posted by Ana Ivanovic… »

Najteži muškarac nema pola tone, ima mnogo više

Alo 26.11.2016
Lekari su verovali da je Meksikanac Huan Pedro Franko (32) težak 501 kilogram kada je ranije ovog meseca primljen u bolnicu zbog operacije koje će mu pomoći da prohoda, nakon što je ležao poslednjih šest godina. Ali testovi su pokazali da je njegova… »

Na ovakve muškarce žene otkidaju!

Alo 26.11.2016
Postoje tri tipa muškaraca koji nemaju problem sa pronalaženjem partnerki. Predstavljamo vam ta ti tripa, na koje žene itekako padaju. Snažan i muževan Žene privlače snažni alfa mužjaci s ogromnom količinom testosterona koji su oduvek plenili… »