Izvor: B92/Putovanja arhiva vesti 26.11.2016

Šta je prema Guglu glavna atrakcija Srbije?

B92 26.11.2016
Ova mapa ukratko pokazuje koje su jedne od glavnih atrakcija u svakoj zemlji Evrope, prema Guglu. Kartograf na “Reditu“ je napravio mapu, zasnovanu na sugestijama koje se pojavljuju kada na Guglu ukucate “šta posetiti u (ime… »

Da li ste znali da su ove stvari u avionima besplatne?

B92 26.11.2016
Potrošili ste novac na avionsku kartu, dodatan prtljag i čašu vina u avionu, ali ove stvari neće vas koštati ni dinara. 1. Besplatno čuvanje deteta I roditelji moraju da idu u toaletne prostorije. Ako putujete sami s detetom ne ustručavajte se da… »

Raj na zemlji: Fidelova Kuba (FOTO)

B92 26.11.2016
Mnogi kažu da je Kuba istinski raj na zemlji koji bi trebalo obići pre nego što nastupe trajne promene uzrokovane obnavljanjem njenih odnosa sa SAD. Tranzicija kakvu je video istok Evrope možda će progutati mnogo od onoga što Kuba jeste. U tom… »

TOS: Kineski mediji "bruje" o Srbiji

B92 26.11.2016
Učešće Turističke organizacije Srbije (TOS) na sajmu turizma u Šangaju privuklo je više od 70 medijskih kuća iz Kine, a saopštenje o imenovanju čuvenog kineskog pisca Čen Denjan - Madam Čen za promotera turizma Srbije u Kini preuzelo je više… »

Fascinantne fotografije talasa koji izgledaju poput planina

B92 26.11.2016
Okean i njegova sirova i ogromna moć mogu da učine da se osećate malim i slabim, ili da čak osetite strah. Međutim, predivne fotografije australijskog fotografa Lojda Meudela posvećene su hvatanju ove lepote i predstavljanju sasvim nove dimenzije… »