Izvor: Balkan Rock/Zabava arhiva vesti 26.11.2016

Artan Lili u Mikser Houseu – Utvrđivanje pozicije

Balkan Rock 26.11.2016
Artan Lili / foto: Nemanja Đorđević Fenomen benda Artan Lili se u proteklih par godina u obaveštenoj javnosti tretira pomalo polarizovano, ali preovlađuje krajnje pozitivan stav. Komentari koji tvrde da je u pitanju… »

Pain of Salvation novom pesmom najavili album

Balkan Rock 26.11.2016
Švedski progressive rock bend Pain of Salvation je objavljivanjem pesme “Meaningless” najavio novi studijski album pod nazivom “In the Passing Light of Day” koji će, prema najavama benda, izaći u petak, 13. januara, naredne godine. Kao… »

Into the Pit #5 sredinom decembra u Nišu

Balkan Rock 26.11.2016
Overpain Peti po redu “Into the Pit” održaće se u petak, 16. novembra u niškom klubu Black Stage. Prijateljstvo, jedinstvo i poštovanje peti put po redu okupiće “Into the Pit” nekoliko bendova. Pored domaćina i inicijatora ove pozitivne… »

Obojeni program najavili koncert u Novom Sadu

Balkan Rock 26.11.2016
Obojeni program najavio je koncert u Novom Sadu za 24. decembar, a mesto održavanja biće klub The Quarter. Obojeni program postoji gotovo četiri decenije, i od prvog dana nametnuli su se kao bend sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu… »

Bend Gregorian vraća se u Zagreb

Balkan Rock 26.11.2016
Nakon četiri godine, Gregorian se 9. veljače ponovno vraća u Zagreb. Bend koji je poznat po obradama suvremenih pjesama u stilu gregorijanskih korala trenutno se nalazi na “Master of Chants – Final Chapter Tour” turneji, a zagrebački koncert po… »