Izvor: Beta video arhiva vesti 26.11.2016

DS pokrenuo peticiju za besplatan SOS broj za prijavljivanje nasilja nad ženama

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Forum žena Demokratske stranke (DS) danas je u Knez Mihajlovoj ulici povodom ``16 dana aktivizma, borbe protiv nasilja nad ženama`` pokrenuo peticiju u kojoj od Vlade Srbije traži besplatan SOS broj za prijavljivanje nasilja nad ženama i… »

Kolundžija: Razumljivo veliko interesovanje za izbore

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Funkcionerka Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija je dodala da je ``razumljivo`` veliko interesovanje demokratske javnosti za predsedničke izbore, navodeći da će demokratska stranka uvažiti interese demokratske javnosti u svim budućim… »

Živković: Vučićeva vlada vodi Srbiju u 19. vek

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da je kićenje grada metafora Vučićeve vlasti. ``Ajde malo šareno, što je šareno to je i budali lepo, ajde malo da zamažemo rupe, ajde malo da pričamo da smo najbolji i dobijemo to da… »

Živković: Trenutno postoji jedan kandidat za predsednika Srbije

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da očekuje da bar desetak stranaka da podršku Saši Jankoviću u kandidaturi za predsedničke izbore. ``Ako i kad on formalno pristane na to naše je da pripremnu kampanju počnemo sad, da ove… »

DS: Predstava i tribina o ulozi medija u rešavanju problema nasilja nad ženama

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - DS će u sredu, 30. novembra, od 18 časova u prostorijama Mesne zajednice ``Lipov lad`` organizovati predstavu i tribinu o ulozi medija u rešavanju problema nasilja nad ženama.… »

Glišić: DS nije naišao na razumevanje Vlade

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Potpredsednica Demokratske omladine Milica Glišić je podsetila da je DS u prethodnom periodu kroz brojne aktivnosti Skupštini Srbije predlagala zakon o oduzimanju oružja nasilnicima, ali on, kako je navela, nije naišao na ``razumevanje… »

Akcija Nove stranke ``Okiti Malog``

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - U Knez Mihailovoj ulici Forum mladih Nove stranke organizovala akciju ``Okiti Malog``. Na akciji se obratio predsednik Nove stranke Zoran Živković. (pokrivalice)… »

Živoković: Nova stranka podržava Jankovića

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je da će Nova stranka podržati kandidaturu Saše Jankovića za predstojeće predsedničke izbore.… »

Živković: Postoji želja kod građana da Janković bude predsednički kandidat

Beta video 26.11.2016
BEOGRAD - ``Nova stranka i ja lično smo podržali predlog da kandidat za predsednika bude Sasa Janković``, rekao je predsednik Nove stranke Zoran Živković. On je dodao i da je očigledno da postoji želja kod građana i opozicije da Janković bude… »