Izvor: BK TV/Balkan arhiva vesti 26.11.2016

Nova bruka: Hrvatska predsednica ponovo šokira javnost (foto)

BK TV 26.11.2016
Najnovija fotografija hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović izazvala je brojne reakcije u regionu. Naime, profesor u Torontu Tihomir Janjicek objavio je na svom fejsbuk profilu fotografiju sa hrvatskom predsednicom ispred koje je postavljena… »

Dodik: Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla

BK TV 26.11.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović - Srbin koji beži od svog porekla, prenela je agencija Hina banjalučke medije. Reagujući na Izetbegovićevu izjavu da bi… »

Oružani sukob u Baru: Jedan muškarac upucan, napadač se predao policiji! (video)

BK TV 26.11.2016
Branimir Dino Ibrahimović (20) večeras se predao policiji u Podgorici zbog sumnje da je u vatrenom obračunu, koji se sinoć oko 23.30 dogodio u Baru, pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasu Boškovića. Kako prenose crnogorske "Vijesti"… »

Milionska dugovanja: Ova preduzeća su blokirana po hitnom postupku, radnici u neverici!

BK TV 26.11.2016
U Crnoj Gori je, prema podacima Centralne banke (CBCG), na kraju oktobra u blokadi bilo 15.330 preduzeća i preduzetnika, a ukupan iznos njihovog duga iznosio je 618.130.000 evra. Koncentracija duga je relativno velika, tako da 10 najvećih dužnika… »

Građani kipte od besa: Ako bolujete od ove bolesti, moraćete sami da nabavljate testove!

BK TV 26.11.2016
Pacijenti oboleli od šećerne bolesti tvrde da na Poliklinici ne mogu obaviti redovne testove jer nema potrebnih reagensa i glukoze, dok iz ove zdravstvene ustanove poručuju da je nestašica bila trenutna. Banjalučani oboleli od dijabetesa, koji su… »