Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 26.11.2016

Srbija kakvu ne poznajete: Da li ste čuli za srpski sibir i da smo prvi na svetu u proizvodnji ovog voća?

BK TV 26.11.2016
Ove informacije o Srbiji do sada sigurno niste znali. U Srbiji rođeno čak 16 rimskih imperatora! Rimsko carstvo se na vrhuncu moći prostiralo na tri kontinenta. Iako je čitav Balkan bio pod kontrolom "Večnog grada", broj rimskih imperatora koji su… »

Sledi nam nezamisliv vremenski obrt: Uskoro kraj lepom vremenu, čeka nas sneg, led i mraz! (foto/TABELA)

BK TV 26.11.2016
Prognoza koja će mnoge iznenaditi. U Srbiji i regionu su već danima neobično visoke temperature za jesen. Ali ni to nije sve. Dok je kod nas sunčano i toplo i na drugim mestima je došlo do neočekivanih vremenskih prilika. UPOZORENJE RHMZ: Ovim… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 27. novembar 2016. godine!

BK TV 26.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 27. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za nedelju donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 27. novembar pišu o smrti bivšeg predsednika Kube… »

Nedeljni pogled: Investicije stižu u Srbiju, izbori u Nemačkoj i Francuskoj, Novak Đoković drugi na svetu...

BK TV 26.11.2016
Pregled događaja koji su obeležili sedmicu na izmaku. INVESTICIJE NESMANJENIM TEMPOM STIŽU U SRBIJU Projekcije Narodne banke Srbije govore da će priliv direktnih stranih investicija i u ovoj godini biti na nivou od oko 1,8 milijardi evra, kao što je… »

Alarmantno u Užicu: Vazduh zagađen, deca, starije i bolesne osobe da ne izlaze napolje (tabele/video)

BK TV 26.11.2016
Vazduh u Užicu "vrlo nezdrav". Užice se već nekoliko dana unazad „guši“ u magli i smogu, a nadležni apeluju na građane, posebno na bolesne, stare i decu da ako ne moraju, nikako ne borave dugo napolju. Iz Zavoda za javno zdravlje su takođe… »

U subotu oblačno, ponegde sa slabom kišom

BK TV 26.11.2016
U Srbiji će sutra jutro po kotlinama biti maglovito, na istoku se očekuje slab mraz a na jugozapadu oblačno ponegde sa slabom kišom. Tokom dana i u ostalim krajevima postepeno povećavanje oblačnosti, uveče i tokom noći mestimično slaba kiša… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 26. novembar 2016. godine!

BK TV 26.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 26. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za subotu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 26. novembar pišu o smeni 15 direktora EPS-a, o… »