Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Ako se kandidujem, prirodno da me SNS podrži

Dnevnik 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima. i dodao da bi, ukoliko to učini, bilo prirodno da bude kandidat Srpske napredne stranke. "Kad dođe vreme za kampanju… »

Predrag Marković: Monarhija jeftinija i efikasnija

Dnevnik 26.11.2016
Predrag Marković, bivši predsednik Narodne Skupštine Srbije, pokrenuo je Narodnu inicijativu za promenu Ustava Srbije u Ustav Kraljevine Srbije, a prikupljanje potpisa organizovalo je Udruženje Kraljevina Srbija. Kako je saopšteno, prikupljanje… »

Kuburović: Izuzetno zadovoljavajući nivo javnog beležništva

Dnevnik 26.11.2016
Javno beležništvo u Srbiji je nakon dve godine rada na izuzetno zadovoljavajućem nivou, istakla je danas ministarka pravde Nela Kuburović na Prvom savetovanju javnih beležnika, koje je Javno beležnička komora organizovala u Nišu. Prema njenim… »

Mirović: Ničiji identitet u Vojvodini neće biti ugrožen

Dnevnik 26.11.2016
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je na obeležavanju bunjevačkog nacionalnog praznika da ničiji identitet i ničija samobitnost u današnjoj Vojvodini ne smeju i neće biti ugroženi, a naročito ne onih koji su, zajednički sa srpskim… »

Partnerstvo građeno na međusobnom poverenju i učinku

Dnevnik 26.11.2016
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, koji je i lider Saveza vojvođanskih Mađara, u intervjuu za „Dnevnik” kaže da će do kraja godine biti najmanje još jedna sednica Skupštine, na kojoj će biti razmatran predlog pokrajinskog budžeta… »

SNP podržava predlog da 25. novembar bude državni praznik

Dnevnik 26.11.2016
Pokrajinski odbor Srpske narodne partije za Vojvodinu podržao je danas predlog predsednika Tomislava Nikolića. da 25. novembar - Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, bude proglašen za državni praznik. "Dan prisajedinjenja vojvodstva… »