Izvor: iKragujevac arhiva vesti 26.11.2016

Preminuo Fidel Kastro

iKragujevac 26.11.2016
Kubanski lider i revolucionar Fidel Kastro, preminuo je u 90. godini. Predsednik Kube Raul Kastro saopštio je na nacionalnoj televiziji da je njegov stariji brat preminuo u petak u 22.29 sati. On je rekao da će ostaci revolucionalnog lidera biti… »

Predsednik Nikolić počasni građanin Knića

iKragujevac 26.11.2016
Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću danas je u Kniću uručena Povelja počasnog građanina, najviše priznanje te opštine. Na svečanosti koja je održana na dan Skupštine opštine (SO), Nikoliću je priznanje uručeno, kako je obrazoženo, zbog… »

Nesvakidašnji semafor u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 26.11.2016
Raskrsnica u naselju Stanovo, trenutno ima jako neobičan semafor za vozače. Crvno svetlo, na semaforu za vozače, ne nalazi se na predviđenom mestu. Naš sugrađanin nam je poslao fotografiju ovog nesvakidašnjeg prizora. fShare Tweet… »

Kragujevčani, čuvajte se: Deca glavna meta satanističkih sekti u Kragujevcu!

iKragujevac 26.11.2016
Na ulicama grada Kragujevca pojavila se određena sektaška grupa. Kako iKragujevac nezvanično saznaje jutros je ispred zgrade Ureda stajala starija žena koja je zaustavljala prolaznike i delila flajere koji daju informaciju o tome ko može da Vam da… »

Sada i zvanično: Prvi sneg u Kraguejvcu,već sledeće nedelje!

iKragujevac 26.11.2016
Navikli smo već nekako na suvo vreme, čak nam i kiše nije dugo bilo. Već u toku sutrašnjeg dana očekuje nas i kiša sa jakom grmljavinom, a u toku sledeće nedelje tačnije petod decembra već i prvi dugo iščekivani sneg. Obradovaće će sneg… »

Biku potrebna pomoć, škorpija se bori,vodolija nervozna!

iKragujevac 26.11.2016
Dnevni horoskop za 27.novembar. OVAN Morate da promenite mišljenje o osobama koje su pored vas. Ponekad preterujete u svom idealizmu saradnika.Budite štedljiviji.Želite da nešto promenite u vezi ili braku. Probajte prvo od sebe i svojih navika.Nervni… »

Novi saobraćajni propisi u 2017. godini , kazne drastične!

iKragujevac 26.11.2016
Od sledeće godine vozače u Srbiji čekaju brojne novine. Osim manjih umanjenja novčanih kazni za neke saobraćajne prekršaje, novine predviđene predlogom dopune Zakona o bezbednosti u saobraćaju, udariće po džepu pre svega bahate vozače, ali bi… »

Samoubistva, ranjavanja: Tragedije u Kragujevcu brojne!

iKragujevac 26.11.2016
Samoubistva, ranjavanja surova su svakodnevnica godinama u nazad, ne samo u Srbiji već i u Kragujevcu. Broj onih koje se odlučuje na samoubistvo,svakim danom je se sve veći, a jedan od glavnih razloga je psihološko stanje. DETALJI TRAGEDIJE U… »

Želite da pokrenete neku poslovnu ideju, a nemate novca? Oni dele zajmove bez kamate!

iKragujevac 26.11.2016
Zamislite sledeću situaciju: imate izvrsnu poslovnu ideju, ali nemate novac da je pokrenete; šta više, zbog vašeg kreditnog rejtinga nijedna banka ne želi da vam posudi novac; ili, niste baš radi da uzimate novac od banke pod užasnim uslovima i da… »

I građani Srbije dobijaju po 500 evra! Ako ispunjavate ovaj uslov i vi ste među njima

iKragujevac 26.11.2016
Ovih dana everopski mediji bruje o mogućnosti da čelnici evropskih banaka pribegnu "bacanju novca iz helikoptera" kako bi spasili posrnule ekonomije u Evropi. U mnogim državama, uključujući i susednu Hrvatsku na snazi je deflacija - pojava koja može… »