Izvor: Insajder/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Nova stranka podržala Jankovića za predsedničkog kandidata; DJB: Prerano izjašnjavanje potpomaže hajku

Insajder 26.11.2016
Nova stranka podržala je ombudsmana Sašu Jankovića kao zajedničkog kandidata opozicije, smatrajući da će Janković dobiti podršku barem desetak opozicionih stranaka. Pokret Dosta je bilo saopštio e da podržava rad Saše Jankovića, ali ističe da… »

Nikolić: Ako se ponovo kandidujem za predsednika prirodno je da budem kandidat SNS-a

Insajder 26.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da još nije odlučio da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima, ali da je, ako to učini, prirodno da bude kandidat Srpske napredne stranke. "Kad dođe vreme za kampanju onda ćete znati i… »

Preminuo Fidel Kastro

Insajder 26.11.2016
Kubanski lider i otac Kubanske revolucije Fidel Kastro preminuo je noćas u 91. godini. Tim povodom se njegov brat, predsednik Kube Raul Kastro, kratko obratio preko državne televizije. "Prema poslednjoj želji druga Fidela, njegov posmrtni ostaci biće… »

Nikolić uputio listu kandidata za Ustavni sud

Insajder 26.11.2016
Predsednik Tomislav Nikolić uputio je Skupštini Srbije listu kandidata za sudije Ustavnog suda, potvrdila je za Politiku predsednikova savetnica Stanislava Pak. Ona nije želela da otkrije imena kandidata. Kako taj list nezvanično saznaje, na listi se… »

Fidel Kastro - obožavan i prezren

Insajder 26.11.2016
Britanski BBC, američki CNN, ruski RT... svi najveći mediji kao glavnu prenose vest o smrti višedecenijskog kubanskog lidera Fidela Kastra, uz ocenu da je reč o jednom od najvažnijih svetskih lidera XX veka. Deo sveta ga je obožavao zbog istrajnosti… »

Privatizacija Luke Beograd: Kupovinom preduzeća do ekskluzivnog zemljišta

Insajder 26.11.2016
Na slučaju Luke Beograd jasno se vidi kako su predstavnici vlasti spornim odlukama u procesu privatizacije nanosili štetu državi, gradu i svim građanima. Nakon više od deceniju od privatizacije Luke i dalje se vode sudski postupci kako bi se utvrdilo… »