Izvor: Jug press arhiva vesti 26.11.2016

Cena drva za ogrev nešto veća, kupaca nema

Jug press 26.11.2016
LESKOVAC Cena ogrevnog drveta, koje se prodaje na zelenoj pijaci na Niškoj ulici, nešto je veća nego pre nekoliko meseci. Kubni metar drveta koštao je 32, 33 evra, dok je sada 35. Ponuda je dobra, ali kupaca nema, kažu prodavci za JUGpress . I oni… »

Tonka

Jug press 26.11.2016
LESKOVAC (Nova Naša reč) Stišnjen brigom, nemoćan da vidi bolje sutra i svetlo na kraju tunela, digao je ruku na sebe. U decenijama koje su prethodile tom tragičnom trenutku, Antonije Popović, zvani Tonka, bio je inspiracija mnogima. Rođen 1853… »

Žena umrla u čekaonici, detalji u ponedeljak

Jug press 26.11.2016
VRANJE Vršilac dužnosti direktora Zdravstvenogcentra u Vranju dr Dragan Veličković rekao je večeras za JUGpress da je žena od sedamdesetak godina, koja je sinoć umrla u čekaonici starica , koja je sinoč umrla u čekaonici Prijemno trijažnog… »

Da li se Žandarmerija povukla iz KZB?

Jug press 26.11.2016
BEOGRAD-BUJANOVAC-PREŠEVO (FoNet) Predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović izjavila je danas da to skupštinsko telo nije dobilo zvaničnu informaciju o povlačenju Žandarmerije iz Kopnene zone bezbednosti prema Kosovu. Prema… »

Broj porodjaja ne raste ali i ne pada

Jug press 26.11.2016
LESKOVAC Godišnje se u leskovačkoj bolnici obavi oko 1.600 porađaja. Godinama unazad taj broj je padao, ali je ove godine prisutno zatišje u tom padu. Razlozi ovoga mogu biti višestruku, a jedan od njih je i povećano zapošljavanje žena u gradu i… »

U toku sanacija kvarova u Vranju

Jug press 26.11.2016
VRANJE U toku je sanacija havarije na vodovodnoj mreži u Niškoj i naselju Suvi Dol, dok se u Ulici Generala Belimarkovića nastavljaju radovi na pronalaženju vodovodnog priključka. Takođe, planirano je izmeštanje vodomera iz objekta u vodovodnoj… »

Sportski dogadjaji u Vranju

Jug press 26.11.2016
VRANJE Najava sportskih događaja: Velika hala: Ž.R.K. ,,VRANJE”-Ž.R.K. ,,MORAVA” (VLADIČIN HAN), subota 26.11.2016. u 14 sati K.M.F. ,,VRANJE”-K.M.F ,,PIROT” (PIROT), nedelja 27.11.2016. u 19 sati Mala hala: O.K. ,,MLADOST”-O.K. ,,BORAC”… »

Donatorsko veče za vranjski Zdravstveni centar

Jug press 26.11.2016
VRANJE Zbog teške finansijske situacije, menadžment Zdravstvenog centra u Vranju, uz podršku rukovodstva grada, organizovao je donatorsko veče. Zahvaljujući svima koji su došli da pomognu ovoj medicinskoj ustanovi vršilac dužnosti direktora, dr… »

Svaki deveti osamdesetogodišnjak boluje od Alchajmera

Jug press 26.11.2016
NIŠ Simpozijumom o Alchajmerovoj bolesti, koji je organizovan u Nišu, na Medicinskom fakultetu, obeležena je četrdeset godina rada Zavoda za mentalno zdravlje Kliničkog centra u ovom gradu. Simpozijum je organizovan u saradnji sa Neuropsihijatrijskom… »

Leskovačka pijaca puna kao da je proleće

Jug press 26.11.2016
LESKOVAC Iako smo duboko zakoračili u jesen, leskovačke pijace ovih dana pune su kao da je proleće. Ponuda voća i povrća ogromna je i raznovrsna, a cene su jako pristupačne, čak i za naš džep. Ovakva pojava, naime, postala je uobičajena… »