Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 26.11.2016

Skandalozno: Kolinda se slikala sa ustaškom zastavom!

Kurir 26.11.2016
Kolinda Grabar-Kitarović ponovno privlači pažnju fotografijama u biranom društvu. Naime, na fotografiji koju je na Fejsbuku objavio univerzitetski profesor u Torontu Tihomir Janjiček, vidi se kako Grabar-Kitarović zajedno sa njim drži hrvatsku… »

Dodik: Bakire Srbine, ne beži od svog porekla!

Kurir 26.11.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović - Srbin koji beži od svog porekla. Reagujući na Izetbegovićevu izjavu da bi političari u RS trebalo da prestanu sa… »

(Video) Pucnjava u baru: Izrešetan svedok ubistva Milana Škerovića!

Kurir 26.11.2016
BAR - Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u blizini barske zgrade policije. Samo mesto pucnjave udaljeno je od… »

Afera prisluškivanje primila nove dimenzije: Jedan od operatera odbija da sarađuje tužilaštvom

Kurir 26.11.2016
Istraga o višegodišnjem masovnom nezakonitom prisluškivanju u Makedoniji dobija nove dimenzije jer jedan od dva telekomunikaciona operatera sarađuje sa Tužilaštvom, ali drugi, čini se, odbija saradnju. Da li Makedonski Telekom sarađuje sa… »

Dodik: Naš prioritet je donošenje zakona o Ustavnom sudu BiH

Kurir 26.11.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će prioritet kojim će se Republika Srpska baviti u narednom periodu biti donošenje zakona o Ustavnom sudu BiH, što je pitanje u vezi sa kojim, kao predsednik Republike, traži okupljanje svih… »

U Skoplju nestao izborni pečat: Odlučeno da svi ostalu budu zamenjeni novim!

Kurir 26.11.2016
SKOPLJE - Državna izborna komisija (DIK) Makedonije odlučila je danas da zameni sve pečate izbornih komisija, nakon što je otkriveno da nedostaju pečati iz jedne skopske opštine. Prema odluci DIK, svih 3.480 pečata izbornih komisija u Makedoniji… »

Veliko priznanje profesoru iz crne gore: Duško Knežević laureat Nagrade za liderstvo Mediterana

Kurir 26.11.2016
Predsednik Atlas Grupe dr Duško Knežević jedan je od ovogodišnjih laureata Nagrade za liderstvo Mediterana (SAIS Mediterranean Leadership Award), priznanja koja se dodeljuje uticajnim političkim, biznis i akademskim liderima zemalja Mediterana i SAD… »