Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 26.11.2016

Živković o predsedničkom kandidatu: Postoji želja građana da se Janković kandiduje, moju podršku ima

Kurir 26.11.2016
Predsednik Nove stranke (Nova) Zoran Živković izjavio je danas da ta stranka podržava predlog da Saša Janković bude predsednički kandidat proevropske opozicije. Nova stranka i ja lično podržali smo predlog javnih ličnosti da to bude Saša… »

Ceo svet oplakuje Kastra: Evo šta su svetski lideri rekli povodom smrti kubanskog revolucionara

Kurir 26.11.2016
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp oglasio se danas povodom smrti dugogodišnjeg kubanskog lidera i oca Kubanske revolucije Fidela Kastra. "Fidel Kastro je mrtav", napisao je Tramp na svom zvaničnom Tviter nalogu. Predsednici Indije, Meksika i… »

O ovome se ćutalo za vreme titove vladavine: Otkrivamo šta je Fidel Kastro zamerao Josipu Brozu!

Kurir 26.11.2016
Nekadašnji kubanski predsednik Fidel Kastro koji je umro u 90. godini života nikada nije imao posebno dobre odnose sa predsednikom bivše Jugoslavije Josipom Brozom Titom. Uprkos korektnim odnosima koje su imali, Tito je nervirao Kastra koji mu je… »

Najveći obračun KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA: Vuk Jeremić pobedio u prvom krugu, Rasim za petama!

Kurir 26.11.2016
Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić odneo je večeras pobedu u grupi D KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA! Sa 2.769 glasova Jeremić je potukao najopasnijeg protivkandidata Rasima Ljajića koji je glasanje završio sa 2.341 glasom. Njih dvojica će… »

Saznajte zašto je Šešelj razbio Vučića i tomu: Šokantna pobeda na izborima!

Kurir 26.11.2016
Vojislav Šešelj izazvao je cunami na političkoj sceni, ima veliku podršku i ozbiljno preti da pomrsi račune vladajućoj koaliciji! Predsednički izbori dnevnog lista Kurir i portala Kurir.rs, koje organizujemo na našoj Fejsbuk stranici, tresu… »

Skup cirkus: Bacamo 16 miliona da se Marijan upristoji!

Kurir 26.11.2016
Poslanici tvrde da bi novac za „obrazovanje i usavršavanje“ trebalo da se iskoristi za učenje bontona kako se ne bi poklali u Skupštini. Poslanici Skupštine Srbije svoje psovke i pljuvanje moći će da „usavrše“ u 2017. godini jer je za… »

Spreman za veliki koncert: Dačić vežba za duet s Bešlićem

Kurir 26.11.2016
Da odem kao publika, siguran sam da će da me izvuče na binu! Teraće me da pevam... I onda ću, hteo - ne hteo, morati - komentariše Dačić za Kurir. Šef diplomatije Ivica Dačić spreman je da pred publikom u beogradskom Sava centru 3. decembra… »

Paparaco: Prođi sa Sandom kroz crveno!

Kurir 26.11.2016
Foto-reporteru Kurira nije promakla zanimljiva scena u kojoj Rašković Ivićeva, osim što ne mari za propise zbog kojih bi morala da plati kaznu od 5.000 dinara, šetka u okolini Skupštine sa kesom u kojoj je ručak za poneti. Bivšu šeficu DSS i… »

Šešelj: Tomo, lupi veto na zakon Nikolić: Žali se Ustavnom sudu

Kurir 26.11.2016
Pošto je izmene i dopune krivičnog zakonika podržala velika većina poslanika, odlučio sam da ga podržim, rekao je Nikolić. Predsednik SRS Vojislav Šešelj zatražio je juče od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da stavi veto i zaustavi… »