Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 26.11.2016

A šta kaže Asad o smrti Fidela Kastra...

Mondo 26.11.2016
Sirijski predsednik Bašar al Asad, čiji je režim na meti američkih sankcija, izjavio je večeras da je kubanski vođa Fidel Kastro bio "legendarna figura otpora" protiv SAD, koji se takođe suočavao sa američkim sankcijama uvedenim Kubi. Foto… »

Nikolić počasni građanin Knića

Mondo 26.11.2016
Predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću danas je u Kniću uručena Povelja počasnog građanina, najviše priznanje te opštine. Foto: Tanjug, Sava Radovanović Na svečanosti koja je održana na dan Skupštine opštine (SO), Nikoliću je priznanje… »

Srbija će uvek ceniti slobodarski duh Fidela

Mondo 26.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ostali funkcioneri, povodom smrti Fidela Kastra, uputili su danas telegram saučešća predsedniku Državnog saveta i Saveta ministara Republike Kube Raulu Kastru. Foto: Beta-Saša Đorđević U telegramu se… »

Srpkinja se utopila u Ibru kod Zubinog Potoka

Mondo 26.11.2016
Jedna žena utopila se danas u reci Ibar na severu Kosova, u selu Pridvorica u opštini Zubin Potok. Foto: MONDO/Dragana Todorović Regionalni šef operative Kosovske policije Zzeljko Bojić izjavio je Tanjugu da je u pitanju V.V. (75) i da se nesreća… »

Vesić: Neće se zatvarati beogradske škole

Mondo 26.11.2016
Neće biti škola u Beogradu koje će biti zatvarane, zbog manjka učenika, već bi trebalo da dobiju predškolska odeljenja, izjavio je sinoć gradski menadžer Goran Vesić. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija "Odluka je, i naša želja… »