Izvor: Nova energija arhiva vesti 26.11.2016

Želite da nestanete sa interneta? Evo, rešenja!

Nova energija 26.11.2016
Mnogi ljudi na internetu imaju “hrpu profila”, a ukoliko su vam dosadili, ovaj servis vam omogućuje da ih obrišete sve odjednom. Iako možete pojedinačne profile da deaktivirate pojedinačno, pojavio se novi servis koji vam omogućava da pomoću… »

Viki voli Zemlju: Fotografija iz Srbije najlepša na svetu!

Nova energija 26.11.2016
Delo Čedomira Žarkovića koje prikazuje bigrene kade Stopića pećine proglašeno je najlepšom svetskom slobodnom fotografijom zaštićenog prirodnog dobra za 2016. godinu na međunarodnom foto-konkursu „Vikimedije“ „ Viki voli Zemlju“. Srbija… »

Solitaire od sada na iOS-u i Androidu!

Nova energija 26.11.2016
Kompanija Microsoft donosi svoju popularnu igru Solitaire na uređaje koji koriste operativne sisteme iOS i Android. Igra postoji na operativnom sistemu Windows više od 25 godina, a moderni Solitaire Collection je sada dostupan i za druge platforme… »

Letonija donela zakon kojim će olakšati poslovanje startapima!

Nova energija 26.11.2016
Letonski parlament izglasao je novi zakon koji će doneti poreske olakšice za startape. Ovaj zakon vidi se i kao način na koji će Letonija biti atraktivan prostor i za startape iz drugih zemalja. Zakon je usvojen skoro jednoglasno, a stupiće na snagu… »

“Ninamedia” proslavila 15. rođendan!

Nova energija 26.11.2016
Kompanija „Ninamedia“ proslavila je 15. godina uspešnog poslovanja u četvrtak, 24.11.2016. godine, u restoranu ,,Jezero“ na beogradskoj Adi Ciganliji. Da je ova kompanija i dalje lider u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i… »