Izvor: OK radio arhiva vesti 26.11.2016

Niš: Krvava noć, sevali noževi!

OK radio 26.11.2016
Trojica mladića povređena su u subotu oko šest časova ujutro u centru Niša. Trojica mladića povređena su u subotu ujutro oko šest časova u centru Niša. U tuči u ulici Pop Luke Lazarevića povređena su dva muškarca. Dvadesetosmogodišnji… »

Veliki odziv na donatorskoj večeri (foto)

OK radio 26.11.2016
U petak je u restoranu „A2“ održano donatorsko veče za Zdravstveni centar u Vranju, kojem je prisustvovalo najviše gradsko rukovodstvo, funkcioneri susednih opština, mnogobrojni lekari i medicinsko osoblje i predstavnici većeg broja kompanija i… »

Stanković prvi direktor Parking servisa

OK radio 26.11.2016
Skupština Vranja je na svojoj 5. sednici u ovom sazivu imenovala Marjana Stankovića (SNS) za v.d. direktora „Parking servisa“, novoformiranog javnog preduzeća. Stanković je do sada bio gradski većnik za infrastrukturu , urbanizam i komunalnu… »

Kažu o Kastru: Inspirisao i užasavao svet

OK radio 26.11.2016
Umro je bivši kubanski lider Fidel Kastro - harizmatični El komandante i jedan od najizuzetnijih političkih ličnosti 20. veka. Iza sebe je ostavio legat sa pečatom poluvekovnog revolucionarnog "fidelizma". Mnogi Kubanci još su u neverici da je… »

U pucnjavi u Aleksincu ranjen muškarac

OK radio 26.11.2016
Aleksinčanin D.B. (39) ranjen je u subotu u 3.40 časova ispred kafića "Tron" u Aleksincu. On je zadobio prostrelnu ranu butine, najverovatnije iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. - Policija u Aleksincu obaveštena je u… »

Pretučen direktor hirurgije KC Srbije

OK radio 26.11.2016
Na uglu Vladetine i Ulice kraljice Marije, nakon nesporazuma oko reda ispred kioska, nepoznati muškarac je rukama zadalo više udaraca u glavu Tomislavu Ranđeloviću (63), direktoru Klinike urgentne hirurgije KC Srbije, saznaje "Blic". Do incidenta je… »

Opozicija da razmisli o napuštanju parlamenta

OK radio 26.11.2016
Poslanik i funkcioner DS Goran Ješić ocenio je da je parlamentarizam u Srbiji "ozbiljno ugrožen". On je rekao i da političko nasilje vlasti nad opozicijom obesmišljava postojanje parlamenta, zbog čega bi opozicija morala da preispita svoju dalju… »

Bivši robijaš predsednik Bajerna!

OK radio 26.11.2016
Legenda Bajerna Uli Henes ponovo je postavljen za predsednika minhenskog kluba na izbornoj Skupštini pred čak 7.000 delegata. Henes se vraća na čelo Bajerna posle skoro tri godine, kada je zbog utaje poreza i zatvorske kazne morao da se povuče. On je… »

Nije bilo sumnje, Teodosić MVP!

OK radio 26.11.2016
Koliko ste samo puta pročitali ovaj drugi deo naslova? Evo novog! Fantastični Miloš Teodosić je trenutno najbolji košarkaš u Evropi, u to ne sme da ima sumnje, posebno nakon što je u oktobru dobio nagradu za najboljeg igrača meseca, a i sada nakon… »

CNN na praznik pustio porno film

OK radio 26.11.2016
Svakom se dogodi da s vremena na vreme pogreši i u tome nema ničeg lošeg, ali zbog ove "greškice" na CNN-u neko je sigurno dobio otkaz. Ili će dobiti, ako već nije. Na Dan zahvalnosti, oko 23 sata uveče, odnosno oko pet ujutro po našem vremenu… »