Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 26.11.2016

Niš: Krvava noć, sevali noževi!

OK radio 26.11.2016
Trojica mladića povređena su u subotu oko šest časova ujutro u centru Niša. Trojica mladića povređena su u subotu ujutro oko šest časova u centru Niša. U tuči u ulici Pop Luke Lazarevića povređena su dva muškarca. Dvadesetosmogodišnji… »

Veliki odziv na donatorskoj večeri (foto)

OK radio 26.11.2016
U petak je u restoranu „A2“ održano donatorsko veče za Zdravstveni centar u Vranju, kojem je prisustvovalo najviše gradsko rukovodstvo, funkcioneri susednih opština, mnogobrojni lekari i medicinsko osoblje i predstavnici većeg broja kompanija i… »

Stanković prvi direktor Parking servisa

OK radio 26.11.2016
Skupština Vranja je na svojoj 5. sednici u ovom sazivu imenovala Marjana Stankovića (SNS) za v.d. direktora „Parking servisa“, novoformiranog javnog preduzeća. Stanković je do sada bio gradski većnik za infrastrukturu , urbanizam i komunalnu… »

U pucnjavi u Aleksincu ranjen muškarac

OK radio 26.11.2016
Aleksinčanin D.B. (39) ranjen je u subotu u 3.40 časova ispred kafića "Tron" u Aleksincu. On je zadobio prostrelnu ranu butine, najverovatnije iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. - Policija u Aleksincu obaveštena je u… »

Preševo: Spava li policija?

OK radio 26.11.2016
Vranje - Čitalac OK Radija F.J. poslao nam je fotke komunalnog haosa koji vlada u Preševu. U ionako tesnim ulicama sakodnevno se istovaruje neka roba, i prolaz sokacima gotovo je nemoguć, piše ovaj čitalac. - Ovo je glavna ulica Preševa. Gledajte u… »